TheSinyor Hectopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 142 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2015 #1 Arkadaşlar TTnet'ten Superonline'a geçmek istiyorum geçerken bir bedel öder miyim ? Taahhütlü internet paketim .
Arkadaşlar TTnet'ten Superonline'a geçmek istiyorum geçerken bir bedel öder miyim ? Taahhütlü internet paketim .
D deepdark0 Ziyaretçi 15 Mart 2015 #2 Taahhüt bitmeden geçerseniz kalan ayların ücretinin öderseniz. Tavsiyem taahhüt bitince geçmeniz.
SnowGhost Hectopat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 227 Makaleler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #3 Silinen üye dedi: Taahhüt bitmeden geçerseniz kalan ayların ücretinin öderseniz. Tavsiyem taahhüt bitince geçmeniz. Genişletmek için tıkla... Taahhüt iptal edildiğinde indirimli olarak kullanılan ayların indirim ücretleri alınmıyormuydu ?
Silinen üye dedi: Taahhüt bitmeden geçerseniz kalan ayların ücretinin öderseniz. Tavsiyem taahhüt bitince geçmeniz. Genişletmek için tıkla... Taahhüt iptal edildiğinde indirimli olarak kullanılan ayların indirim ücretleri alınmıyormuydu ?
D deepdark0 Ziyaretçi 15 Mart 2015 #4 Sözleşmeniz ne kadar ? Sözleşmeniz bitmeden çıkarsanız parayı ödersiniz.