İnternet paketi kaç Mbps yapılmalı?

Neofixx

Hectopat
Hat değerlerimi ve altyapı sorgulama sonucunu fotoğraf olarak ekledim. Müdürlükte oturduğunuz yerde bazı yerlere 24Mbps üstünü bile veremiyoruz deyip 24 bağladılar ben kendim evde Türk Telekom uygulaması üzerinden 35Mbps yaptım 6-7 cihaz bağlı olmasına rağmen ne ping artıyor ne de internet hızı düşüyor. Sizce 50-75 Mbps yapmalı mıyım?

Dosya Ekleri

• 21.PNG
    65,6 KB · Görüntüleme: 70
  • 22.PNG
    69,1 KB · Görüntüleme: 71
  • 33.PNG
    41,7 KB · Görüntüleme: 67
Yayın açmıyorsan, işin gereği hızlı download yapman gerekmiyor ise 35 Mbps iş görüyor.
Bunun kararını tamamen ihtiyaçlarınız belirler.

Yayın açmıyorsan, işin gereği hızlı download yapman gerekmiyor ise 35 Mbps iş görüyor.
Bunun kararını tamamen ihtiyaçlarınız belirler.

Yayın açmıyorum fakat sayfalara girerken sanki bir yavaşlık hissediyorum gibi bundan önce 10/6 airfiber kullanıyordum arada tabii ki fark var ama beklentim daha yüksekti 50ye geçmeyi düşünüyorum bu yüzden sorum şu altyapı destekler mi?

Altyapı destekler ama yine VDSL2 altyapısı ile alacaksınız interneti. Tepkisellik açısından pek fark olacağını sanmıyorum. Millenicom, NetSpeed ve G****Net öneririm. Hepsini kullandım bir problem yaşamadım.

Hocam maalesef başka bir ISS'ye geçemiyorum bu yüzden dolayı 2 ay internetsiz kalmak zorunda kaldım bundan önce de aynı şekilde interneti bağlattım G****Nete nakil işlemi başlattım altyapıyı inaktif olarak gösterip tamamen interneti kestiler ve uğraşa uğraşa anca yeni bağlattık o yüzden pek düşünmüyorum.

Şu anda hangi servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz?

Düzenleme: Pardon yazmısşınız. Maalesef bir kere taahhüt verdikten sonra o abonelikten çıkmak için cayma bedeli ödemek gerekir. Onların aboneliğindeyken araya birini sokmadığınız sürece onların canı ne isterse o olur. Bana biraz denize düşüp yılana sarılmışsınız gibi geldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…