K Krino6 Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 228 Çözümler 2 29 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar şu an Türk Telekom kullanıyorum 245TL'ye 48 Mbps internetim var. Fakat taahhüdü bu ay bitiyormuş ve yeni faturayla 500TL olacağı söylendi. Daha iyi bir öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2024
Arkadaşlar şu an Türk Telekom kullanıyorum 245TL'ye 48 Mbps internetim var. Fakat taahhüdü bu ay bitiyormuş ve yeni faturayla 500TL olacağı söylendi. Daha iyi bir öneriniz var mı?
C cumalicbr Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 1 2 Eylül 2024 #2 EURONET - İster Taahhütlü İster Taahhütsüz, Limitsiz İnternet EURONET, Türkiye'de faaliyet gösteren internet servis sağlayıcı ve veri hizmetleri hizmetleri sunan bir teknoloji şirketidir. euronet.com.tr İnternet Kutusu Telekomünikasyon internetkutusu.com.tr Anasayfa | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet Gigaspeed ile kaliteli ve uygun fiyatlı ev/ofis internet aboneliğiniz başlatın. Fiber internet deneyimini Giga seviyelerde yaşayın. gigaspeed.com.tr Son düzenleme: 2 Eylül 2024
EURONET - İster Taahhütlü İster Taahhütsüz, Limitsiz İnternet EURONET, Türkiye'de faaliyet gösteren internet servis sağlayıcı ve veri hizmetleri hizmetleri sunan bir teknoloji şirketidir. euronet.com.tr İnternet Kutusu Telekomünikasyon internetkutusu.com.tr Anasayfa | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet Gigaspeed ile kaliteli ve uygun fiyatlı ev/ofis internet aboneliğiniz başlatın. Fiber internet deneyimini Giga seviyelerde yaşayın. gigaspeed.com.tr
buldozer78 Centipat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #3 TurkNet aylık 500 lira yapıştır geç. Aynı fiyata alabildiğin kadar hız almış olursun. İyi günler.