İnternet Paketi Seçimi

weld-baby-7826

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, internet bağlatmayı düşünüyorum eve. Uydunet'i övüyorlar ama şansıma bizim mahalleye uğramamış henüz:( Hangisini seçmeliyim?
- Sınırsız olsun
- Evde telefon yok o yüzden yalın olsun
- MAC adresine göre hız sınırı koyabileceğim bir modem bulabilmeliyim. Kendime sınırsız verip onun dışındakilere 1mbps vereceğim Kardeşime 3mbps verip kota koyacağım.
- Engelli raporum var bu şartları sağlayan totalde daha ucuza mal olacak kampanya var mı özetle? engelli kampanyalarında yalın internet seçeneği oluyor mu onu çıkaramadım.​

Son düzenleyen: Moderatör:
süperonlinede yalın durumu nasıl acaba? ttnet yalın diyor ama her ay 18tl bunun için yoluyor bildiğim kadarıyla süperonlinede böyle bir şey var mı?
Modem olarak da bu nasıl acaba? ttnet yada süperonline hangisini alırsam alayım fiber adsl olsun bu modem destekliyor galiba doğru anladıysam

SüperOnline bildiğim kadarı ile modem veriyor. Benim geçtiğim kampanya için modem vermişler idi. Ama arayıp sormanız daha iyi olur. Kampanyaya göre şartlar değişebilir.

Modemi istemem seçeneğimiz yok mu 2 sene dolmadan kapatırsak onun parasını alırlar zaten o yüzden kendime istediğim özelliklerde bir modem almam daha makul geliyor. Onların vereceğim modem isteklerimi karşılamaz muhtemelen. Yalın adsl kampanyası hakkında bilginiz var mı acaba? Yalın diyip ek para alıyor terbiyesizler ttnette dip notta gördüm 18tl. Süperonlineda var mı bilemedim.

Verdikleri modemi beğenmedim istediğim özellikleri içermiyor kanımca. Modemi size veriyoruz kurtuluşunuz yok dedi telefondaki görevli. Cayarsan verirsin modemi parasını kesmeyiz dedi ne kadar doğrudur acaba? Yukarıda yazdığım gibi TP-LINK TD-W8970 modemi alayım diyorum hala. Ama bu kota koyma hız sınırı koyma olaylarını nasıl halledeceğim kafamda soru işareti var. Statik ip vermek lazım dediler. Modemden dhcp'yi mi kapatacağım ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı