Turkcell kullanıyorum ve internet paketim olmadığı halde Bip'ten mesajlaşabiliyorum herhangi bir ücret gelir mi? Önceden paketsiz internet erişimi için mesaj gelirdi internete bağlanmak istiyor musunuz diye onaylarsam ek ücret geleceğini söylediler ama ben mesaja cevap vermedim.
Turkcell'in uygulamasından "kalan paketlerim" tarzı bir yerden buna bakabiliyorsunuz. Eğer kullandığınız iletişim paketinin içinde BiP paketi de varsa normal internet kotanızdan değil BiP'in kotasından kullanırsınız.
Turkcell'in uygulamasından "kalan paketlerim" tarzı bir yerden buna bakabiliyorsunuz. Eğer kullandığınız iletişim paketinin içinde bip paketi de varsa normal internet kotanızdan değil Bip'in kotasından kullanırsınız.
Ekstra bir ücret ödemeniz için uygulama mağazasından indirirken ya da uygulama içinden bir şeyler satın almış olmanız gerekiyor. En kötü senaryoda genel internet kotanızdan azalma yaşanır fakat BiP Turkcell'in uygulaması olduğu özel bir kota kullanıyor olabilir. Bende şöyle:
Türkcell kendi uygulamaları için ücretsiz kullanım sağlıyor olabilir. Mesela Türk Telekom kullanıcıları Muud, E-Dergi gibi Türk Telekom uygulamalarını internetleri olmasa bile kullanabiliyor.