İnternet paketim yok ama BiP’ten mesajlaşabiliyorum

Yer
BMW Munich, Frankfurter
Turkcell kullanıyorum ve internet paketim olmadığı halde Bip'ten mesajlaşabiliyorum herhangi bir ücret gelir mi? Önceden paketsiz internet erişimi için mesaj gelirdi internete bağlanmak istiyor musunuz diye onaylarsam ek ücret geleceğini söylediler ama ben mesaja cevap vermedim.

Herhangi bir paketim yok hattım faturasız her ay paket de almıyorum. Kullanmaya devam edersem herhangi bir ücret gelir mi?

Herhangi bir paketim yok hattım faturasız her ay paket de almıyorum. Kullanmaya devam edersem herhangi bir ücret gelir mi?

Ekstra bir ücret ödemeniz için uygulama mağazasından indirirken ya da uygulama içinden bir şeyler satın almış olmanız gerekiyor. En kötü senaryoda genel internet kotanızdan azalma yaşanır fakat BiP Turkcell'in uygulaması olduğu özel bir kota kullanıyor olabilir. Bende şöyle:

Türkcell kendi uygulamaları için ücretsiz kullanım sağlıyor olabilir. Mesela Türk Telekom kullanıcıları Muud, E-Dergi gibi Türk Telekom uygulamalarını internetleri olmasa bile kullanabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…