K KadirBugra Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. Attığım resimdeki paketlerin neden ucuz olduğu da ayrı bir soru onu da merak ediyorum ayrıca resimdeki "UL" değeri nedir açıklayabilir misiniz? Dosya Ekleri Screenshot_2025-01-08-22-49-24-235_com.ttech.android.onlineislem.jpg 68,1 KB · Görüntüleme: 197 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2025
Arkadaşlar merhaba. Attığım resimdeki paketlerin neden ucuz olduğu da ayrı bir soru onu da merak ediyorum ayrıca resimdeki "UL" değeri nedir açıklayabilir misiniz?
sametozbass Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 2.235 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #2 50 Mbps upload demek oluyor.
K KadirBugra Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #3 sametozbass dedi: 50 Mbps upload demek teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam, peki paket için ne düşünüyorsunuz Turkcell fiber.
sametozbass dedi: 50 Mbps upload demek teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam, peki paket için ne düşünüyorsunuz Turkcell fiber.
sametozbass Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 2.235 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #4 Ben 200 Mbps kullanıyorum memnunum ancak 1 Gbps yapmayı düşünüyorum sana da tavsiye ederim 200 ve üstünü.
Ben 200 Mbps kullanıyorum memnunum ancak 1 Gbps yapmayı düşünüyorum sana da tavsiye ederim 200 ve üstünü.
K KadirBugra Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #5 sametozbass dedi: Ben 200 Mbps kullanıyorum memnunum ancak 1 Gbps yapmayı düşünüyorum sana da tavsiye ederim 200 ve üstünü. Genişletmek için tıkla... Hocam benim internetim fiber, paketi yükselt seçeneğine bastigimda attığm resim çıkıyor onlar da fiberdir değil mi?
sametozbass dedi: Ben 200 Mbps kullanıyorum memnunum ancak 1 Gbps yapmayı düşünüyorum sana da tavsiye ederim 200 ve üstünü. Genişletmek için tıkla... Hocam benim internetim fiber, paketi yükselt seçeneğine bastigimda attığm resim çıkıyor onlar da fiberdir değil mi?
sametozbass Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 2.235 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #6 KadirBugra dedi: Hocam benim internetim fiber, paketi yükselt seçeneğine bastigimda attığm resim çıkıyor onlar da fiberdir değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam bu hızları fiberde alırsınız bende TTNET kullanıyorum FTTH altyapıda alıyorum.
KadirBugra dedi: Hocam benim internetim fiber, paketi yükselt seçeneğine bastigimda attığm resim çıkıyor onlar da fiberdir değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam bu hızları fiberde alırsınız bende TTNET kullanıyorum FTTH altyapıda alıyorum.