Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.908 Çözümler 37 17 Ağustos 2021 #11 İnternetsiz oyunlar ile idare edin, minecraft olabilir en basit örnek. 2 GB internet ile pek bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum.
İnternetsiz oyunlar ile idare edin, minecraft olabilir en basit örnek. 2 GB internet ile pek bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum.
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.044 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #12 377660 dedi: Bir veri kullanım sınırı ayarlamak için: Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın. Ağ ve internet Veri kullanımı'na dokunun. Mobil veri kullanımı Ayarlar simgesine dokunun. Henüz etkinleştirilmemişse Veri sınırı ayarla özelliğini etkinleştirin. Ekrandaki mesajı okuyun ve Tamam'a dokunun. Veri sınırı'na dokunun. Bir sayı girin. Megabayt (MB) ve Gigabyte (GB) arasında geçiş yapmak için Aşağı oka dokunun. Ayarla'ya dokunun. Kaynak. Genişletmek için tıkla... Cihaz telefon benim ve cihaz Redmi Note 9 ve MIUI 12.5 yüklü. Onda nasıl yapmamız gerekir?
377660 dedi: Bir veri kullanım sınırı ayarlamak için: Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın. Ağ ve internet Veri kullanımı'na dokunun. Mobil veri kullanımı Ayarlar simgesine dokunun. Henüz etkinleştirilmemişse Veri sınırı ayarla özelliğini etkinleştirin. Ekrandaki mesajı okuyun ve Tamam'a dokunun. Veri sınırı'na dokunun. Bir sayı girin. Megabayt (MB) ve Gigabyte (GB) arasında geçiş yapmak için Aşağı oka dokunun. Ayarla'ya dokunun. Kaynak. Genişletmek için tıkla... Cihaz telefon benim ve cihaz Redmi Note 9 ve MIUI 12.5 yüklü. Onda nasıl yapmamız gerekir?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 17 Ağustos 2021 #13 AGjesurzz dedi: Cihaz telefon benim ve cihaz Redmi Note 9 ve MIUI 12.5 yüklü. Onda nasıl yapmamız gerekir? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum. Google'nin sitesinde bu kadar yardımcı oluyorlar. Araştırmakta fayda var.
AGjesurzz dedi: Cihaz telefon benim ve cihaz Redmi Note 9 ve MIUI 12.5 yüklü. Onda nasıl yapmamız gerekir? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum. Google'nin sitesinde bu kadar yardımcı oluyorlar. Araştırmakta fayda var.
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.044 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #14 377660 dedi: Onu bilmiyorum. Google'nin sitesinde bu kadar yardımcı oluyorlar. Araştırmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Keşke o kadar internetim olsa .Neyse 10 gün sonra görüşürüz!
377660 dedi: Onu bilmiyorum. Google'nin sitesinde bu kadar yardımcı oluyorlar. Araştırmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Keşke o kadar internetim olsa .Neyse 10 gün sonra görüşürüz!
navdir Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 329 Çözümler 1 Yer Morioh Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #15 Vodafone, Turkcell veya Türk Telekom'un haftalık hediyelerinden açmadıysanız onu deneyebilirsiniz. İnternet paketi çıkma ihtimali var.
Vodafone, Turkcell veya Türk Telekom'un haftalık hediyelerinden açmadıysanız onu deneyebilirsiniz. İnternet paketi çıkma ihtimali var.
MobilRadar Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 743 Çözümler 4 18 Ağustos 2021 #16 4 gb kaldıysa hiç girme, kapat mobil verini, komşudan wifi araklamaya çalış...
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2021 #17 MobilRadar dedi: 4 GB kaldıysa hiç girme, kapat mobil verini, komşudan Wi-Fi araklamaya çalış... Genişletmek için tıkla... Belki komşularda da Wi-Fi yok. O zaman ne yapsın?
MobilRadar dedi: 4 GB kaldıysa hiç girme, kapat mobil verini, komşudan Wi-Fi araklamaya çalış... Genişletmek için tıkla... Belki komşularda da Wi-Fi yok. O zaman ne yapsın?
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.044 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #18 GokhanYigitGya dedi: Belki komşularda da Wi-Fi yok. O zaman ne yapsın? Genişletmek için tıkla... Var ama şifreyi bilmiyorum.Az önce yeni paket aldım 5GB en azından biraz daha kullanabilirim.
GokhanYigitGya dedi: Belki komşularda da Wi-Fi yok. O zaman ne yapsın? Genişletmek için tıkla... Var ama şifreyi bilmiyorum.Az önce yeni paket aldım 5GB en azından biraz daha kullanabilirim.
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2021 #19 AGjesurzz dedi: Var ama şifreyi bilmiyorum. Az önce yni paket aldım 5GB en azından biraz daha kıllanabilirim. Genişletmek için tıkla... O zaman bu da iş görür. Sana tavsiyem mobil veriyi Ultra veri tasarrufu veya veri tasarrufu modunda kullanman.
AGjesurzz dedi: Var ama şifreyi bilmiyorum. Az önce yni paket aldım 5GB en azından biraz daha kıllanabilirim. Genişletmek için tıkla... O zaman bu da iş görür. Sana tavsiyem mobil veriyi Ultra veri tasarrufu veya veri tasarrufu modunda kullanman.
Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 18 Ağustos 2021 #20 AGjesurzz dedi: Var ama şifreyi bilmiyorum.Az önce yeni paket aldım 5GB en azından biraz daha kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarıyla 4.5G daha fazla internet harcıyor 3G'e göre 3G kullanabilirsiniz.
AGjesurzz dedi: Var ama şifreyi bilmiyorum.Az önce yeni paket aldım 5GB en azından biraz daha kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarıyla 4.5G daha fazla internet harcıyor 3G'e göre 3G kullanabilirsiniz.