İnternet paylaşımı Wi-Fi ile çalışır mı?

blackk01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm benim ev internetimde gecikme sorunu mevcut ping ya da indirme hızında bir sıkıntısı asla yok sadece oyunlarda bariz belli oluyor gecikmenin olduğu, dün telefonu USB kablo ile bagladım ve internet paylaşımını açtım Wi-Fi'yi actıgımı hatırlamıyorum 2 interneti bir arada kullandım ve gecikme yok oldu. Sımdi aynı şeyi yapıyorum ama olmuyor Wi-Fi ile internet paylasımı aynı anda aktif ediliyor mu? Edilmiyorsa şu gecikmeyi önlemek için bana alternatif sunar mısınız? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu kablo ile bağladıktan sonra Wi-Fi'ı telefona bağlarsanız istediğiniz şeyi elde edebilirsiniz. Çok pardon iki interneti aynı anda kullanmaktan bahsetmişsiniz fakat bu mümkün değil diye biliyorum.

Telefon wifi'ye bağlanır, sonra telefon bilgisayara kablo ile bağlanır. Bağlantı ayarlarından telefonun wifi bağlantısı, bilgisayara kablolu bağlantı olarak gösterilip kullanılabilir. Tabi telefon Android ise mümkün. Anladığım bu, yanlış mı anlamışım?

Ben de öyle anlamıştım fakat öyle değil sanırım. Bu arada iPhone olunca da mümkün oluyor olması lazım.

Ben de öyle anlamıştım fakat öyle değil sanırım. Bu arada iPhone olunca da mümkün oluyor olması lazım.
Jailbreak gerekli diye yazmışlardı benzer konuda bilemiyorum. Android'de rootsuz yapılabiliyor ben geçen yaz android 4 kitkat telefonumu kasaya internet şeklinde bağlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…