AlperenCv Decapat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #11 Ynka dedi: Bunları zamanında 5 MB net alırken çok denedim 0.01 bile arttırmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben internet hızımdan memnunum (25 dowloand-5 upload) ama pingimden hiç memnun değilim ona çözüm arıyorum ama nafile kafasına göre takılıyor bazı günler iyi bazı günler kötü maalesef.
Ynka dedi: Bunları zamanında 5 MB net alırken çok denedim 0.01 bile arttırmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben internet hızımdan memnunum (25 dowloand-5 upload) ama pingimden hiç memnun değilim ona çözüm arıyorum ama nafile kafasına göre takılıyor bazı günler iyi bazı günler kötü maalesef.
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 21 Haziran 2021 #12 MTN dedi: Bir ara modem ayarlarıyla tanımlanan paketi kaldırabiliyorduk, o günler geldi aklıma Genişletmek için tıkla... Tabii internet her 2 dakikada 10 kez gidiyordu.
MTN dedi: Bir ara modem ayarlarıyla tanımlanan paketi kaldırabiliyorduk, o günler geldi aklıma Genişletmek için tıkla... Tabii internet her 2 dakikada 10 kez gidiyordu.
Y yusufYAZICI155 Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 283 Çözümler 2 21 Haziran 2021 #13 Ben geçen haftalarda 1 hafta boyunca başka yere gitmiştik geldiğimizde internet hızımız 1.4 den 2.8mb olmuştu TTNET kullanıyorum
Ben geçen haftalarda 1 hafta boyunca başka yere gitmiştik geldiğimizde internet hızımız 1.4 den 2.8mb olmuştu TTNET kullanıyorum