A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 13 Ekim 2020 #11 Blackfox07 dedi: Bir sıkıntı olmasın, dikkat et. Genişletmek için tıkla... MAC adreslerini gizleyin hocam. Ne gerek vardı bunu atmaya?
Blackfox07 dedi: Bir sıkıntı olmasın, dikkat et. Genişletmek için tıkla... MAC adreslerini gizleyin hocam. Ne gerek vardı bunu atmaya?
MysteriousAeon Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #12 Bu tarz ayarları kendi modeminizin arayüzünden de yapabilirsiniz. Ekstra bir şey kullanmayı güvenlik açısından önermem.
Bu tarz ayarları kendi modeminizin arayüzünden de yapabilirsiniz. Ekstra bir şey kullanmayı güvenlik açısından önermem.
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #13 MysteriousAeon dedi: Bu tarz ayarları kendi modeminizin arayüzünden de yapabilirsiniz. Ekstra bir şey kullanmayı güvenlik açısından önermem. Genişletmek için tıkla... Bazı modemlerde yok bunlar iyi bir modemin olacak ki bu özellikler olsun. TTNET'in saçma modemlerinde yok. (Bazılarında)
MysteriousAeon dedi: Bu tarz ayarları kendi modeminizin arayüzünden de yapabilirsiniz. Ekstra bir şey kullanmayı güvenlik açısından önermem. Genişletmek için tıkla... Bazı modemlerde yok bunlar iyi bir modemin olacak ki bu özellikler olsun. TTNET'in saçma modemlerinde yok. (Bazılarında)
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #14 Alikaplan801 dedi: Mac adreslerini gizleyin hocam. Ne gerek vardı bunu atmaya? Genişletmek için tıkla... Ya dayı herkesin internet arayüzü aynı değil bende yapmaya calıştım akraba çocukları gelince ama yapamadım sonuc 340 pingde CS atmak. Bu daha pratiklestiriyor işi. 4 çocuk 1080P Enes batur izlerse yani.
Alikaplan801 dedi: Mac adreslerini gizleyin hocam. Ne gerek vardı bunu atmaya? Genişletmek için tıkla... Ya dayı herkesin internet arayüzü aynı değil bende yapmaya calıştım akraba çocukları gelince ama yapamadım sonuc 340 pingde CS atmak. Bu daha pratiklestiriyor işi. 4 çocuk 1080P Enes batur izlerse yani.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 13 Ekim 2020 #15 Modem arayüzünden zaten bu tür ayar yapılabiliyor. 3. parti yazılımları kullanıp tüm trafiği hibe etmek mantıklı değil.
Modem arayüzünden zaten bu tür ayar yapılabiliyor. 3. parti yazılımları kullanıp tüm trafiği hibe etmek mantıklı değil.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 13 Ekim 2020 #16 Bende sandım benim lanet routinglenme sorunumu çözcek diye .
Mustafa Yurtalan Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Yer İstanbul Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #17 LazJedi dedi: Modem arayüzünden zaten bu tür ayar yapılabiliyor. 3. parti yazılımları kullanıp tüm trafiği hibe etmek mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Senin dediğin ayar kendi internet de etkiliyor. Modem arayüzünden ayarlarlarla olmaz
LazJedi dedi: Modem arayüzünden zaten bu tür ayar yapılabiliyor. 3. parti yazılımları kullanıp tüm trafiği hibe etmek mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Senin dediğin ayar kendi internet de etkiliyor. Modem arayüzünden ayarlarlarla olmaz
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #18 Aynı uygulamanın Android sürümü mevcut. Ancak root istiyor.
Mustafa Yurtalan Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Yer İstanbul Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #19 Firehorse MK II dedi: Aynı uygulamanın Android sürümü mevcut. Ancak root istiyor. Genişletmek için tıkla... PC de istemiyor.
Firehorse MK II dedi: Aynı uygulamanın Android sürümü mevcut. Ancak root istiyor. Genişletmek için tıkla... PC de istemiyor.
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 14 Ekim 2020 #20 Mustafa Yurtalan dedi: Senin dediğin ayar kendi internet de etkiliyor. Modem arayüzünden ayarlarlarla olmaz Genişletmek için tıkla... Kendi internetinizi etkilemiyor. Ayarlayabiliyorsunuz.
Mustafa Yurtalan dedi: Senin dediğin ayar kendi internet de etkiliyor. Modem arayüzünden ayarlarlarla olmaz Genişletmek için tıkla... Kendi internetinizi etkilemiyor. Ayarlayabiliyorsunuz.