İnternet platformlarını almanın mantığı nedir?

Kardeşim emek ürünü ve maliyeti olan şeylerin ödemesini yapabilmek için aracı olan bu markalara ücret vermenin sebebi onların hakkını vermek. Yoksa korsan ile herşeyi izlenir. Bence en iyisi 3 liraya falan AppleTV üzerinden film almak.

Dostum şimdi senin zevkine göre kalitesiz olan benim zevkime göre çok kalitelidir. Ne diyeyim yani sana. Çok ilginç bir kafa yapın var.

@Alfa Prime bu arkadaşada açıklama yapmayı ögretir misiniz? Konu açıyorum yazmayı bilmiyor

Ben aslında Spotify, Netflix, Steam vb. platformların Türkiye'de talep görmesine şaşırıyorum.
Çünkü ülke de. Bir ürüne ücret ödeyerek kullanmak "enayilik ya da akılsızlık" olarak düşünülen bir fikir var.
Bu olay ekonomik özgürlüğü olmayan ya da elindeki bütçesini zor kazana insanların fikri olduğunu, ekonomik özgürlüğü olan insanları sorun etmediğini gördüm.
Kanunun ve hakkın Metropoliten, refah seviyesi yüksek olan medeniyetlerde olabileceğini böylece anlamış oluyorum.

Özet olarak. Bu konu hakkında birini yargılıyorsanız, ekonomik özgürlüğü yoktur.(İstisnalar kâideyi bozmaz.)
Fazla üzerine gitmeyiniz.

Tartışmanın özü budur. Uzatmaya gerek yoktur.

Kaliteli içerik olsa 100 TL de verilir.

Eğer kaliteli içeriklerin olduğunu düşünmüyorsan, kesinlikle para verme, beğenmediğin bir şeye verdiğin paradan zevk mi gelir, mesela ben Netflix'i beğenmiyorum, niye? Anca lgbt var başka bir şey yok. Ama Disney+ sevdim mesela. Disney'e veririm parayı, sırf bir tane filmi izleyecem diye de para vermem açarım korsanı. Ama sürekli film dizi izleyen biri isen işler değişir. Kısaca bu senin zevkine bağlı.

Haklısınız

Dogru

Havalı görünmek için.

Korsan sitelere güvenmiyorum hem kalitesi düşük hem de reklam dolu. Sistem güvenliği açısından da riskli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…