Sucre_ Hectopat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2016 #1 Herkese selam. Evimize nihayet kutuyu bağladılar, ben de hemen internet bağlattırmak için gittim ama adresimizde port gözükmüyormuş. Yeni bağladıklarından mı? Çünkü aynı gün gittim yoksa port için ayrı bir başvuru mu yapmam gerek?
Herkese selam. Evimize nihayet kutuyu bağladılar, ben de hemen internet bağlattırmak için gittim ama adresimizde port gözükmüyormuş. Yeni bağladıklarından mı? Çünkü aynı gün gittim yoksa port için ayrı bir başvuru mu yapmam gerek?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 1 Ağustos 2016 #2 Hattın yeni gelmiş olmasından dolayı olabilir. Telefonsuz, yalın internet alın.
Sucre_ Hectopat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2016 #3 Recep Baltaş dedi: Hattın yeni gelmiş olmasından dolayı olabilir. Telefonsuz, yalın internet alın. Genişletmek için tıkla... Yalın internet port gerektirmiyor anlaşılan peki nasıl bağlıyorlar onu ?
Recep Baltaş dedi: Hattın yeni gelmiş olmasından dolayı olabilir. Telefonsuz, yalın internet alın. Genişletmek için tıkla... Yalın internet port gerektirmiyor anlaşılan peki nasıl bağlıyorlar onu ?
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 1 Ağustos 2016 #4 Port gerektirmiyor derken portsuz hiçbir şekilde bağlanamazsın port açmaları lazım. Yalın internetin anlamı telefonsuz kullanılması.
Port gerektirmiyor derken portsuz hiçbir şekilde bağlanamazsın port açmaları lazım. Yalın internetin anlamı telefonsuz kullanılması.
Sucre_ Hectopat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2016 #5 Because Im Batman dedi: Port gerektirmiyor derken portsuz hiçbir şekilde bağlanamazsın port açmaları lazım. Yalın internetin anlamı telefonsuz kullanılması. Genişletmek için tıkla... Hım. Yanlış anlamışım. Recep abi yalın alın diyince porta gerek yok sandım.
Because Im Batman dedi: Port gerektirmiyor derken portsuz hiçbir şekilde bağlanamazsın port açmaları lazım. Yalın internetin anlamı telefonsuz kullanılması. Genişletmek için tıkla... Hım. Yanlış anlamışım. Recep abi yalın alın diyince porta gerek yok sandım.
U Umutmeister Ziyaretçi 2 Ağustos 2016 #6 Modem ile bilgisayar arasında hiç bağlantı olmamasına benzer, port olmaması.
Sucre_ Hectopat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2016 #7 Silinen üye dedi: Modem ile bilgisayar arasında hiç bağlantı olmamasına benzer, port olmaması. Genişletmek için tıkla... Ayrı bir başvuru yapmam gerekli mi yoksa biraz beklemelimiyim çünkü çok uzun zamandır bekliyorum biraz sabrım tükendi.
Silinen üye dedi: Modem ile bilgisayar arasında hiç bağlantı olmamasına benzer, port olmaması. Genişletmek için tıkla... Ayrı bir başvuru yapmam gerekli mi yoksa biraz beklemelimiyim çünkü çok uzun zamandır bekliyorum biraz sabrım tükendi.