İnternet sadece masaüstü PC'de kopuyor

BBG

Hectopat
Merhaba, Türk Telekom kullanırken taahhüt süresinin dolmasıyla Kablonet'e geçtim.
Tam olarak sorunum ise şu; masaüstü bilgisayarım kablo ile bağlayınca 3 5 dk bir sağ alttaki lan monitörü kırmızı çarpı olup geri geliyor.

Aynı kablo ile laptopa takınca kesilme vs olmuyor Wi-Fi'de problem yok arıza kaydı oluşturdum modemi değiştirdiler ama hala devam ediyor problem.

Masaüstünü Wi-Fi adaptörü ile kullanıyorum şu an neden böyle bir arıza alıyorum başına gelen çözümünü bilen yardım ederse sevinirim.

Denen yöntemler:
Farklı kablolar ile denedim.
Format attım.
Kasayı başka yerde denedim problem yok.

Anakart markası: Quadro H55 eski bir sistemim var.

Lan kartınız bozulmuş olabilir.

Yalnız arkadaşımda götürüp denedim kasayı orada problem yaşamadım anakartını mayıs'da almıştım garantisi var hala.
Çözdüm problemi.

Bilgisayarım sağ tıklayıp- yönet-aygıt yönetici-ağ bağlaştırıcı- Realtek family controler- sağ tık özellikler-gelişmiş-enerji tasarruflu Ethernet- devre dışı bırakıldı- yapıp onaylatınız
Alıntıdır.
35 dk dır gitmedi ama inşallah gitmez.
Yalnız arkadaşımda götürüp denedim kasayı orada problem yaşamadım anakartını mayıs'da almıştım garantisi var hala.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı