İnternet Sağlayacısı Önerisi

Qzeybei

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Eskişehir
Merhaba. İnternet sözleşmem bittiği için bir internet sağlayıcısı arayışındayım. (Wi-Fi). Türkcell Süperonline kullanıyordum, pek memnun kalmadım. Fiyatı gerçekten önemli değil, ama yaklaşık 20 Mbps hız veren, bize sorun yaşatmayacak bir internet sağlayıcısı arıyorum.

• Telefonumda 4.5G Vodafone kullanıyorum, çok çok memnunum fakat karşı komşuma gidince hiç çekmediğini fark ettim. Sizce Vodafone Superbox mâkul olur mu?
  • Ping ve jitter değerlerinin düşük olması daha iyi olur.
  • Bölgemde fiber altyapısı var.
  • Eskişehir şehir merkezinde oturuyorum.

Kablonet kullanıyorum akşamları 20Mbps düşmesi dışında bir sorunum yok. Fiyatları çok uygun 50Mbps paketi 80 TL olması lazım, 20 TL daha koyup 100 TL'ye 100Mbps paketi var. Kablosuz kullanıcaksanız kesinlikle 5G destekli cihazda kullanın, yoksa 2.4G olarak 8Mbps veriyor.

Comnetdc veya Kablonet.

TurkNet veya Comnet öneririm.
Memnun eder mi? Hız değerleri nasıl olur?
Kablonet kullanıyorum akşamları 20Mbps düşmesi dışında bir sorunum yok. Fiyatları çok uygun 50Mbps paketi 80 TL olması lazım, 20 TL daha koyup 100 TL'ye 100Mbps paketi var.
Kablonet'ten geçmişte çok çektim hocam. Kullandığım en kötü İSS idi. Düzelmiş midir?

Kablonet Netmaster kullanıyorum gayet memnunum download hızımı 98'in altında hiç görmedim. Arızaları hemen çözüyorlar ayrıca müşteri hizmetleri gayet iyi. Bütün internet sağlayıcılarını denedim ve aralarında en iyisinin Kablonet Netmaster olduğunun kanaatindeyim.

Ben TurkNet kullanıyorum 35MB hız ping sorunu yok CS de 75 ping alıyorum gayet iyi bir internet pek sorun çıkarmadı şu ana kadar 1 kere sorun çıktı o da bizden kaynaklı çok nadir internet gidiyor çok memnunum oyun açısından hız açısından fiyat açısından tavsiye ederim.

Kablonet'ten geçmişte çok çektim hocam. Kullandığım en kötü İSS idi. Düzelmiş midir?

Memnun eder mi? Hız değerleri nasıl olur?

Kablonet'ten geçmişte çok çektim hocam. Kullandığım en kötü ISS idi. Düzelmiş midir?

Hocam sizin orada nasıldır hiç bilemem ben 1 yıldır Kablonet kullanıyorum. Akşamları hız düşmesi ve 5G cihaz şartı olmasa çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…