İnternet Sağlayacısı Önerisi

Hocalarım @Furkan Soysal arkadaşımızın dediği doğru mu? Cihazım 5G desteklemiyorsa 8 Mbps mi verir? Eğer öyleyse Kablonet tercih etmeyeceğim.
2,4ghz ve 5ghz sadece yayın bandını ifade eder, 5ghz uzakta 2,4'e nispeten daha iyi çeker, yakında ise 2,4ghz wifi daha iyi çeker

Paketim bu idi ama süresi dolmuş
Önerim ise bu ikisinden biri olur size

Telefonunuzda veya modeminizde bir şey vardır hocam, 2,4 GHz de 24 Mbps aldım çok kez.

Cihaz'dan cihaza değişiyor hocam galiba evdeki 1-2 cihazda denedim sadece sonuçlar hemen hemen aynıydı. 3 kez bu yüzden teknik servis geldi hocam modem de sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

@Qzeybei akıllıca bir seçim yapmak istiyorsan KabloNet alma TT Fiber altyapın varken. Yani akıllıca olmaz haberin olsun. ~6ms daha fazla alırsın TT Fibere kıyaslarsak. Comnet Yurtdışında asla üzmez onu söyleyeyim. Arkadaşım Comnet'in dibinde oturuyor. Valve pingini 30ms gördü geçenlerde. Yurtiçinde ise seni direkt olarak İstanbula bağlıyor. İstanbul'a olan uzaklığın önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…