İnternet sağlayıcı önerisi

Ben de internet bağlatmayı düşünüyorum. Türknet altyapımın en fazla 50mbps desteklediğini söylüyor. Sanırım ben de 85TL+10TL verip 50 mbps internet paketine geçeceğim. Öneri ve tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

Cevap Yazan Herkese Teşekkür Ederim TurkNet'de karar kıldım bu hafta gelip kurucaklar istiyenlerle görüşlerimi paylaşabilirim.
Hocam konuyu hortlattım kusura bakmayın. Acaba TürkNet ile ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Hocam konuyu hortlattım kusura bakmayın. Acaba TürkNet ile ilgili deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
:d Hocam VDSL olarak kullanıyordum açıkçası memnundum hızları vs olsun müşteri hizmetleri konusu işte siteleri üzerinden oluyordu ama erken dönüş yapılıyor yani gayet iyiydi diyebilirim

:d Hocam VDSL olarak kullanıyordum açıkçası memnundum hızları vs olsun müşteri hizmetleri konusu işte siteleri üzerinden oluyordu ama erken dönüş yapılıyor yani gayet iyiydi diyebilirim
Sağ olun hocam iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…