İnternet sağlayıcı önerisi

tallhunter

Hectopat
20 Nisan'da Türk Telekom ile sözleşmem sona eriyor. 16 Mbps'ye 85 lira ödüyordum. Aklımda NetSpeed ve Millenicom var. Bu firmaları kullanmış olan yorumlarını belirtebilir mi? Hangisini seçmem mantıklı olur?
Altyapı değerlerim de şu şekilde:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 5 yıldır Kablonet kullanıyorum. Şahsen memnunum. Hızları da baya iyi. 100mbps download 5mbps upload var. Kablonet düşünebilirsiniz.

İkisi de üzmez, ikisi de mis gibi İSS'ler, ben direkt Netspeed öneriyorum fakat bölgeye göre de değişiyor hızları, ikisinde de taahhüt yok zaten, deneyip tarafını seçersin. Fakat şöyle bir şey var, Millenicom'a geçersen 100 Mbps'lik pakette internetinin kesilmesi gibi sıkıntılar yaşarsın o yüzden sana en uygun İSS Netspeed.

Evinin orada hangi altyapı varsa onu al.

Millenicom aldım geçen hafta. Ekiplerin yanlış portu bağlaması yüzünden 1 hafta internetsiz kaldım. Arıza kaydı üstüne arıza kaydı yok VIP ekip gönderiyorum bir sürü palavra üzerine Türk Telekom Salı sabah Türk Telekom ekipleri geldi problem çözüldü. Geçiş yapın. Kesinlikle benim gibi kapatıp öyle geçmeyin büyük sıkıntı yaşarsınız. Hız olarak bir problem var mı yok. 35/6 paket kullanıyorum vadettiği hızları alıyorum. Bir tek akşam evde 4 kişi bağlanınca ping 80-90 civarına yükseliyor onun dışında problem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…