İnternet sağlayıcı önerisi

Hocam 8 ay oldu 3 zam gördüm ama 20-30 TL için ping sorunu vs yaşamaya değmez 100 MB alıyorum pingim 4-9 arası TurkNet öneriyorum. Fiyat içinde kod ile indirimli 6 ay kullanablirsinz.

Hocam kod verebilir misiniz? Büyük ihtimalle TurkNet'e geçerim. İkimizde indirim kazanalım.

Benim adreste VDSL var 85 mbps ya kadar destekliyor. Turknet kampanyasına tıklayınca 299 TL 35 mbps yazıyor neden acaba arayıp konuşayım mı veremezler mi 85 mbps. Bir de 20 yıldır Turk Telekom kullanıyoruz ping sorunu hiç olmadı. Turknet de ping problemi yaşar mıyım mahalle fiber ama binamız eski o yüzden VDSL oluyor bizim ki galiba değil mi?

TurkNet önermiyorum, müşteri hizmetleri yok. Kayıt açıp bekliyorsun en basit bir şey için bile.
Netspeed müşteri hizmetleri çok iyi.
Netspeed'den TurkNet'e geçiş yaptım bağlantı kopmalarından dolayı ama sorunum hala devam ediyor ve sorunun kaynağı belli değil.
Netspeed aradığım an ulaşıp bilgi alabiliyordum ama bunu TurkNet de yapamıyorum. Sorunlarım 2 hafta içinde çözülmezse kapatırım uğraşamam zaten kaç gündür mobil internetimi kullanıyorum.

Şu an ne durumda internetin hocam

Netspeed tek geçerim. 4 senedir kullanıyorum. MH çok iyi. en ufak birşeyde anında muhattap buluyorsun canlı, öyle robot falan değil. Sorun yaşamadım, memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…