İnternet Sağlayıcı Önerisi

Superonline 100Mbps 200GB 92 TL ödüyorum. 3 Ping. Ek olarak UFC ve TWD vs. izlemek için +24.99 TL TV Plus +4.99 TL Sabit Telefon

35 mbpslik Turknet paketi kullanıyorum düzenli 33mbps geliyor. 2.83 civarı da upload. 3 aydır sıfır sorun oldu. Superonline port hatası diyip 2 ay eve uğramayınca iptal ettirip geçmiştim. İnterneti çok iyi ama müşteri hizmetlerine işiniz düşmemesi lazım. 15TL farkla 75lik pakete geçmeyi düşünüyorum hatta. Bazılarının altyapısında sorun olduğu için o hızları alamıyor. Bi şans verilebilir yine de kötüyse iptal ettirilir.

Superonline'den ne gibi şikayetin var? Zaten vaat edilen hızları tam olarak veremiyor çoğu firma.

Fiber altyapısını öğrenmek için internet altyapı sorgulama yapabilirsin internetten.
Hocam, 25Mbit internetim var ancak sadece ilk 3-5 ay bu hızı bana verdiler, normalde bana verilmesi gereken totalde 3,2-3,3 interneti ilk bağlattığımda 3mb/sn falan görüyordum şuan 2,3'ün üzerine çıkmıyor defalarca kez aradım internetinizde bir sıkıntı gözükmüyor diyorlar her seferinde. Superonline'dan pişmanım bu yüzden kimseye de tavsiye etmiyorum.

100Mbps diye aldım bizde indirme hızını 10.0 MB beklerken 115 Mbps çekiyor 11.9 MB'ye çıkıyor bir şeyler indirirken Superonline'ı kötüleme bence yeni modem iste.

100Mbps diye aldım bizde indirme hızını 10.0 MB beklerken 115 Mbps çekiyor 11.9 MB'ye çıkıyor bir şeyler indirirken Superonline'ı kötüleme bence yeni modem iste.
100Mbps'de zaten teknik olarak 12,5 civarı bir internet alman lazım, 11,9'a çıkması anormal birşey değil zaten sizin almanız gereken hız.

Netspeed hocam hiç düşünme 8 aydır kulanıyorum tek bir sorun yaşamadım üstelik fiyatları da makul vede en önemlisi taahhüt yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…