1 hafta sonra Türk Telekom'la olan sozlesmem bitecek. TurkNet aylik 500 derken Türk Telekom da 525 gibi bir fiyat soyluyor. Türk Telekom'da kalmali miyim yoksa farkli bir saglayiciya mi gecmeliyim ne onerirsiniz?
1 hafta sonra Türk Telekom'la olan sozlesmem bitecek. TurkNet aylik 500 derken Türk Telekom da 525 gibi bir fiyat soyluyor. Türk Telekom'da kalmali miyim yoksa farkli bir saglayiciya mi gecmeliyim ne onerirsiniz?
Gigafiber yoksa ikisi de aynı hizmeti verecek yaklaşık ama her türlü Türknet geçmek daha mantıklı, en azından bir şeyler yapıyorlar internet ağını genişletmek, daha iyi hizmet verebilmek için.
GigaFiber yoksa ikisi de aynı hizmeti verecek yaklaşık ama her türlü TurkNet geçmek daha mantıklı, en azından bir şeyler yapıyorlar internet ağını genişletmek, daha iyi hizmet verebilmek için.
Yani tam konuya hakim değilim, her zaman tekrar çalınabilir. Siber güvenlikte hiç iyi durumda değiliz ama çalınan veriler de herkesin elinde o yüzden artık buna da arsızlaştık diyelim.
Yani tam konuya hakim değilim, her zaman tekrar çalınabilir. Siber güvenlikte hiç iyi durumda değiliz ama çalınan veriler de herkesin elinde o yüzden artık buna da arsızlaştık diyelim.
Son zamanlarda geçiş yapınca ceza çıkmaması lazım, siz direkt Türknet arayın onlar bilgilendirir. Bitmeden önce geçiş yapmak daha mantıklı, sözleşme bitince sıkıntı oluyor geçmesi.
Son zamanlarda geçiş yapınca ceza çıkmaması lazım, siz direkt TurkNet arayın onlar bilgilendirir. Bitmeden önce geçiş yapmak daha mantıklı, sözleşme bitince sıkıntı oluyor geçmesi.
25₺ fark aynı hız içinse TurkNet geçmeyin derim çünkü Haziran-Temmuz gibi TT port ücretlerine zam yapacak ve tüm firmalar yansıtacak. En azından 1 sene fiyat sabit olur TT'de. Ama ben oyun oynamıyorum, sosyal medya - internette gezinti - video izleme için kullanıyorum derseniz çok daha uygun fiyatlı firmalar var onlara bakabilirsiniz.