İnternet sağlayıcısı önerisi

Kopferssyu

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Yaklaşık bir ay sonra Türk Telekom ile olan internet paketimiz bitecek. Bu yüzden de sizden operatör tavsiyesi isteyeceğim. Benim aklımdaki operatörler Millenicom TurkNet ve NetSpeed. Ekte bulunan tarifeler sol üst Millenicom, sağ üst NetSpeed, sol alt Turknet'tir. Fiber altyapıya sahibiz.

Dosya Ekleri

• unknown.png
    120,1 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Millenicom yada TurkNet.

Gibirnet yada Comnet bakın derim. Gibirnet'e dün sözleşme gönderdim bugün bağlatıldı ilk kurulum olmasına rağmen tabi TTNET ekibinin de katkısı var hemen gelip kurdu.

TürkNet'ten uzak durduğunuz sürece diğer sağlayıcılar iyidir. TürkNet adamı süründürür, habersiz keser interneti, muhattab bulamazsın.

TurkNet gayet iyi, herkes yakınıyor fakat ben uzun süredir bir sorun yaşamadım. İnternet yavaşlamaları oldu fakat sinir krizi geçirtecek bir şey değil. Müşteri Hizmetleri konusuna gelirsek biz muhatap bulabiliyorduk.

TurkNet kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim 1.5 sene oldu TTNET'den geçmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…