İnternet sağlayıcısı önerisi

fps oynuyorum ping önemli
TürkNet veya Comnet bakabilirsiniz o halde. TürkNet başlarda hattı bağlanırken gayet ilgililer fakat bağlandıktan sonra bir sorun yaşarsanız herhangi bir muhattap bulmakta zorlanacağınızı belirtmekte fayda var. Fakat hız ve ping konusunda genellikle müşterileri tatmin eder.

commet böyle veriyor
ama güvenilir mi?
ön ödemeli ne oluyor bu arada

Eki Görüntüle 1129661
Commet böyle veriyor.
Ama güvenilir mi?
Ön ödemeli ne oluyor bu arada.

TurkNet'den örnek vereyim; Taahhütsüz bir hizmette, kullandığı internetin parasını ödemeden ayrılmak isteyen bazı müşteriler olduğu için bu önlem alınıyor. Ay başında faturayı keserler ay sonuna kadar ödersiniz. Comnet'in sıkça sorulan sorular kısmına bakarsanız eminim gerekli açıklamayı bulabilirsiniz bu arada.

Son düzenleme:
sizce commet alınır mı fiyat uygun geldi birde modem yok veriyorlar mı

sizce commet alınır mı fiyat uygun geldi birde modem yok veriyorlar mı
comnet hakkında fikrim yok kullanıcılarına sormak lazım ben 1 senedir Türknet kullanıyorum hocam fazla memnunum açıkcası

comnet hakkında fikrim yok kullanıcılarına sormak lazım ben 1 senedir Türknet kullanıyorum hocam fazla memnunum açıkcası
altyapım 83mbps destekliyor fakat türknet 100mbps 100tl diye kampanya veriyor. 100mbps alamam değil mi?

altyapım 83mbps destekliyor fakat türknet 100mbps 100tl diye kampanya veriyor. 100mbps alamam değil mi?
altyapı en yüksek nekadar destekliyorsa onu alabilirsiniz diye biliyorum mantıken benımde 85 desteklıyor ama ben 35 mb paketi kullanıyorum gerek duymadım fazlasına

İfadeler: NMK
Kampanyanın adı 100 MBpsdir. Yani altyapınız 100 MBps'ye kadar hangi hızı destekliyorsa o hızı size yansıtırlar. Altyapınız sanırım en son 83 MBps hızı destekliyor fakat son limit hız olan 83 MBps'yi verirlerse sık sık kopma, bağlanma sorunları yaşayabilirsiniz. Bu sebeple hızını 75 MBps'ye sabitlerler ve siz de o hızdan devam edersiniz.

değer mi 100tl ye

Türk Telekom'da bu fiyata 12 Mbps internet bulursunuz. Diğerlerinde daha yüksek paketler bulabilirsiniz. Fakat bir sorun olursa genellikle en iyi desteği Türk Telekom sağlıyor onu da söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…