İnternet Sağlayıcısı Önerisi

TheUmutK

Hectopat
Daha fazla  
Adana Mavibulvar'da oturuyorum. TurkNet'e baktım ama ortalama 12 Mbps dedikleri için başka bir alternatif arıyorum. Ne önerirsiniz?

Superbox.
Superonline.
Türk Telekom.
GIBIRNet.
Netgalaksi.
Fixnet.
Comnet.
Vodafone.
Uzaynet.
Kablonet.
Tbtnet.
Göknet.
Millenicom.
Gibi birçok firma mevcut altyapı testi yap modem arayüzünü kontrol et altyapın neyi destekliyorsa size yeterli olacak paketi alıp kullanın.

Adana Mavibulvar'da oturuyorum. TurkNet'e baktım ama ortalama 12 Mbps dedikleri için başka bir alternatif arıyorum. Ne önerirsiniz?

Altyapı sahibi firma ile çalışmanı öneririm. Türk Telekom altyapı sahibi ise ve santralde Türk Telekom'dan başka sunucu sahibi şirket yoksa Türk Telekom'dan daha iyi hizmet veren bir firma olması imkansız. Santralde sunucu barındırmayan şirketlerin kontrolü Türk Telekom tarafından sağlanmaktadır. Bu durumda hizmet kalitesinde düşmeler kaçınılmaz hale geliyor.
Eğer santralde sunucu barındıran farklı bir sağlayıcı bulabilirseniz o firma ile çalışmanızı öneririm.

TurkNet Türk Telekom altyapısı olduğundan yerel altyapı olarak geçer TT altyapısında Full 12Mbps üstü alamasın ya altyapısız internet geç sorunsuz hız al ya da TT harici altyapı varsa ve yüksek hız sunuyorsa ona geçiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…