İnternet sağlayıcısı önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. İstanbul Sancaktepe'de ikame edeceğim de internet olarak VDSL teknolojisinden yararlanabiliyorum İstanbul'da yaşayanlar için hangisi daha iyi oluyor? Ayrıca bu bölgede ikame eden varsa siz hangisini kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

Hocam benim bölgemde Türktelekomun VDSl yapısı varmış. Onu eklemeyi unuttum.
Altyapı talebi oluşturun @TTDestek ile LinkedIn Türk Telekom irtibat kısmından.
GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet -> Burası da Türknet altyapı talebi ileteceğiniz sayfa.

VDSL altyapı ile VAE erişim anlaşması sayesinde Türk Telekom haricinde çoğu ISS'den hizmet alabiliyorsunuz. Bunlar aşağıdakilerle sınırlı olmamakla birlikte ;

Taahhütlü (Kablonet, SuperOnline, Vodafone) Taahhütsüz (Turknet, Netspeed, Milleni, Comnet*, Tbtnet) ... vb

Sanırım Şoknet de şu an uygun fiyatları ile ön planda.

Comnet özel bir duruma sahip. Önce öde sonra kullan sistemi var. Bir dönem Eskişehir'de de devam eden kartla su doğalgaz alma sistemini kullanıyor. Hizmeti aylık, üç aylık, altı aylık ya da bir yıllık biçimde satın alıyorsunuz. Ardından hizmet aktifleşiyor. Yani aslında taahhüt yok ama gerek de yok. Uygun bir fiyat avantajı ile uzun süre kullanmanızı taahhüt ediyor biraz da. Yani cezasız taahhüt gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…