İnternet sağlayıcısı önerisi

MaskülenBiri

Hectopat
Daha fazla  
Altyapım Türk Telekom destekliyor, daha önceden Tivibu GO kullandım fakat donma, kopma sorunları vs. yaşadım o yüzden farklı bir alternatif arıyorum hem film/dizi izleyebileceğim hem de interneti olan ev interneti var mı? Daha önceden Tivibu GO kullandım fakat donma, kopma sorunları vs. yaşadım ve kütüphanesi biraz kısıtlı gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet kullan altyapın destekliyorsa. Ama en rezil müşteri hizmetleri ve destek ekibine sahiptir onu da bulundur göz önünde. 4 kere servise geldiler 4'ünde de daha beter ettiler interneti. Rezilinde rezili yani.

Fiyatı biraz tuzlu ama Superonline ve TV+ ikilisini 3.5 yıldır kullanıyorum. Destek hattının şu ana kadar çözemediği herhangi bir sorun yaşamadım. Dezavantaj olarak bahsedebileceğim şey muhtemelen fiyatı.

Superonline asla alma araştır anlarsınız.
Sansür engelleme bant genişliği daraltması vs sorunları. Oyunlarda yüksek Ping paket kaybı vb sorunlarla karşılarsın. Abartmıyorum uyanmasalar Google ı engelleyecekler diyeyim siz anlayın.
Çok çok çok nadir şanlı kullanıcıları ayırıyorum. Çoğunluk şikayetçi forumlar şikayetlerle dolu. Bende memnun değilim.

Bu Superonline sansürün test aşamalarını uygulayan bir nevi pilot uygulama servis sağlayıcı.
Bir yere sansür atılacaksa veya atılması düşünülüyorsa ilk bunlar uyguluyorlar.
Hatta uyguladıkları sansürden kimi zaman BTKnın bile haberi olmuyor Kafalarına göre sansür uyguluyorlar.
Superonline şu anda Türkiye'de internet sansürünün zirve noktası.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…