İnternet sağlayıcısı önerisi

taxszd

Hectopat
Yer
26.357896, 127.783809
Daha fazla  
Şu anki kullandığımız internet altyapımız olmadığından dolayı hiperonline denen firmanın rezil 10Mbps Air interneti. Devamlı kesiliyor ve aşırı yavaş. Bana taahhütsüz ve ön ödemeli olacak uygun fiyatlı bir sağlayıcı önerir misiniz? Ayrıca bulunduğumuz sokakta altyapı yok fakat evimiz karşısındaki sitelerde 1000MBPS fiber desteği var.

Hocam TurkNet'e bol bol mail atın ben aynı ev adresinden 50 kere mail atmıştım İzmir'de ilk bağlanan mahallelerden birisinde oturuyorum. Aldığım hızları da size attım hocam hiçbir sorunum yok gayet hızlı müşteri hizmetleri ve teknik destek var. Sağladıkları ücretsiz modem gayet yeterli.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-10 150625.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-10 150625.png
    24 KB · Görüntüleme: 65
1000MBPS çekebilirseniz en iyisi Türknet. Tabi MBPS az ise şahsen ben Netspeed kullanıyorum, ondan öncede Millenicom kullandım. İkisininde müşteri hizmetlerine ulaşması çok kolaydı ama Millenicom'un müşteri hizmetlerine bağlanması biraz gariptir. Genede hertürlü yardımcı oluyorlar. Kopma ve kesilmede yaşamamıştım.

Netspeed ile şuan bir derdim olmadı. (3 ay filan oldu.) Ayrıca Discord, Roblox gibi yasaklı yerlere girmeme izin veriyor Netspeed nedense... Netspeed öneririm. Millenicom fiyat arttırıyor sık sık ve aboneliği E-Devlet yerine kağıt olarak yaptırıyorlar.

Hocam TurkNet'e bol bol mail atın ben aynı ev adresinden 50 kere mail atmıştım İzmir'de ilk bağlanan mahallelerden birisinde oturuyorum. Aldığım hızları da size attım hocam hiçbir sorunum yok gayet hızlı müşteri hizmetleri ve teknik destek var. Sağladıkları ücretsiz modem gayet yeterli.
Hocam Turknette taahhüt olayı var mı?

1000MBPS çekebilirseniz en iyisi Türknet. Tabi MBPS az ise şahsen ben Netspeed kullanıyorum, ondan öncede Millenicom kullandım. İkisininde müşteri hizmetlerine ulaşması çok kolaydı ama Millenicom'un müşteri hizmetlerine bağlanması biraz gariptir. Genede hertürlü yardımcı oluyorlar. Kopma ve kesilmede yaşamamıştım.

Netspeed ile şuan bir derdim olmadı. (3 ay filan oldu.) Ayrıca Discord, Roblox gibi yasaklı yerlere girmeme izin veriyor Netspeed nedense... Netspeed öneririm. Millenicom fiyat arttırıyor sık sık ve aboneliği E-Devlet yerine kağıt olarak yaptırıyorlar.
Hocam bizim kendi adresimizde altyapı yok görünüyor ama hemen 5 metre ilerideki apartmanlarda var. Acaba bize de çekebilirler mi yoksa altyapı görünmediği için uğraşmazlar mı

Hayır hocam yok.
Öde kullan şeklinde mi çalışıyorlar hocam?

Hocam bizim kendi adresimizde altyapı yok görünüyor ama hemen 5 metre ilerideki apartmanlarda var. Acaba bize de çekebilirler mi yoksa altyapı görünmediği için uğraşmazlar mı?

Evet hocam öde kullan şeklinde parasını ödemediğiniz zamanda aranıyorsunuz sanırım direkt iptal olmuyor diye biliyorum hiç yaşamadım tam bilgim yok.

Hocam bizim kendi adresimizde altyapı yok görünüyor ama hemen 5 metre ilerideki apartmanlarda var. Acaba bize de çekebilirler mi yoksa altyapı görünmediği için uğraşmazlar mı

Kendilerine sormak lazım. Çektirmeyi başaranda var baya, hiçbir türlü çektiremeyende var. En önemlisi tabi durmadan darlamanız, hemde apartmanda eşlik ederse rahatlıkla halledersiniz.

Evet hocam öde kullan şeklinde parasını ödemediğiniz zamanda aranıyorsunuz sanırım direkt iptal olmuyor diye biliyorum hiç yaşamadım tam bilgim yok.
Anladım hocam bir ulaşayım yarın belki bağlayabiliyorlardır.

Kendilerine sormak lazım. Çektirmeyi başaranda var baya, hiçbir türlü çektiremeyende var. En önemlisi tabi durmadan darlamanız, hemde apartmanda eşlik ederse rahatlıkla halledersiniz.
Tamamdır hocam deneyeyim bir teşekkür ederim.

Kendilerine sormak lazım. Çektirmeyi başaranda var bayağı, hiçbir türlü çektiremeyende var. En önemlisi tabii durmadan darlamanız, hem de apartmanda eşlik ederse rahatlıkla halledersiniz.

Hocam size ekleyeyim bağlayan insanlar genelde mevsimlik işçi gibi insanlar bize ilk geldiğinde biz bahçeden kovalamıştık Türkçe bilmiyorlardı. Daha sonra farklı bir ekip geldi onlar bağladı hala aynı kişiler çalışıyorsa gecikmeler normaldir. O yüzden müşteri hizmetlerini arayıp durumu iletmesi ve tekrarlaması daha verimli olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı