İnternet sağlayıcısı önerisi

Benim arkadaşta dün 100 Mbps bağlattı. O da 4-5 pingle oynuyor. Ben gaza gelip 500 Mbps aldım acaba hız düşürme imkanımız var mı?

Müşteri hizmetlerini arayın hızınızı düşürürler. Her ay 1 hakkınız bulunuyor diye biliyorum. Bende 1000 Mbps yaptım gaza gelip sonra aradım kendi paketime düşürdüler.

Müşteri hizmetlerini arayın hızınızı düşürürler. Her ay 1 hakkınız bulunuyor diye biliyorum. Bende 1000 Mbps yaptım gaza gelip sonra aradım kendi paketime düşürdüler.

Böyle cayma bedeli gibi saçmalıklar oluyor mu? Ücretsiz bir şekilde geçebiliyor muyuz? Bir de 6 cihaz için 100 Mbps yeterli olur mu? YouTube Netflix falan kullanıyoruz. Sürekli oyun indiren falan birisi de değilim. Benim geçeceğim internet Valorant'ta 10 pingi geçmezse yeterli. Onnda zaten hızla alakası yokmuuş

Yeterli oluyor, hayır cayma bedeli vb. şeyler çıkmıyor yasal olarak paketiniz düşürülüyor ve eski fiyattan devam ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…