İnternet sağlayıcısı tavsiyeleri

Ata Sevdikk

Hectopat
Herkese iyi sosyaller dilerim, 2 yıldır TürkTelekom kullanıcısıydım 50mbps kullanıyordum fakat fiyatlar çok yükselince NetSpeed’e geçmeye karar verdim. NetSpeed’in 160 liralık tarifesini 3 ay kullandıktan sonra bugün onlar da tarifelerin 230 liraya yükseleceğini söylediler ve ben de iptal ettim. 200 lirayı aşmayan bir sağlayıcı biliyorsanız sevinirim. Üniversite öğrencisiyim.

TurkNet memnunum. Şu anki fiyatını bilmiyorum ama.

Tavsiye dışı sormak istiyorum, 160 tl'den taahhüt yapmadınız mı nasıl olur da 3 ay sonra 230 tl isteyebilirler?

www.fixnet.com.tr bakabilirsin. Discord topluluğuda var. Yılda 1 zam yapmaya özen gosteriyor. Haziran için zam planı da yokmuş fakat Türk Telekom maliyet zam yaparsa fixnete yapabilir.

Comnet var 200 TL altı ancak nasıldır bilmiyorum.
Tavsiye dışı sormak istiyorum, 160 tl'den taahhüt yapmadınız mı nasıl olur da 3 ay sonra 230 tl isteyebilirler?
Netspeed taahhütsüz.

Reklam önermek mi? Abone bile değilim. Konum bile yok.
Ya tüm internet forumlarında varsın işin gücün Fixnet'te Fixnet henüz kullanmaddığın bir firmanın reklamını neden yapıyorsun hadi normal tavsiye anlarımda firmanın gelmişinden geçmişine kadar kimsenin ulaşamayacağı bilgiler sende ne arıyor böyle uyduruk bir firma üstelik.

2009 yıldır olan firma hem öneriyorum yatırım yapanın önünü açmak lazım. fixnet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…