MKozmos Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 146 Yer Yapay zekayla tartışanlar topluluğu konslosluğunda Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:18 #1 Bir sorun oluştuğunda hızlı geri dönüş sağlayabilsin ve müşteri hizmetlerine ulaşılabilsin yeter.
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.459 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:24 #2 Superonline bir sorun olduğunda kolay ulaşılabilir bir servis. Az sorun oluyor demedim yanlızca sorun olursa ulaşabilirsin dedim.
Superonline bir sorun olduğunda kolay ulaşılabilir bir servis. Az sorun oluyor demedim yanlızca sorun olursa ulaşabilirsin dedim.
MKozmos Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 146 Yer Yapay zekayla tartışanlar topluluğu konslosluğunda Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:29 #3 Birisiokadar dedi: Superonline bir sorun olduğunda kolay ulaşılabilir bir servis. Az sorun oluyor demedim yanlızca sorun olursa ulaşabilirsin dedim. Genişletmek için tıkla... Bunun az sorunlu olanından var mı ?
Birisiokadar dedi: Superonline bir sorun olduğunda kolay ulaşılabilir bir servis. Az sorun oluyor demedim yanlızca sorun olursa ulaşabilirsin dedim. Genişletmek için tıkla... Bunun az sorunlu olanından var mı ?
S Smart0201 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 75 Salı 23:00 #4 MKozmos dedi: Bunun az sorunlu olanından var mı ? Genişletmek için tıkla... Fazla para gitmez, sorun olursa çözüm basit, bırak gitsin. Şaka bir tarafa, Vodafone 1000 Mbps, 870 TL, modem vs. hepsi dahil. Dosya Ekleri istockphoto-1405625971-612x612.jpg 18,4 KB · Görüntüleme: 3
MKozmos dedi: Bunun az sorunlu olanından var mı ? Genişletmek için tıkla... Fazla para gitmez, sorun olursa çözüm basit, bırak gitsin. Şaka bir tarafa, Vodafone 1000 Mbps, 870 TL, modem vs. hepsi dahil.