İnternet Sağlayıcısı Tavsiyesi

Zevahir

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba sizlerin kullandığı ve tavsiye ettiği internet sağlayıcılarını belirtir misiniz? Bulunduğum yerde VDSL Altyapısının olduğunu gördüm. Yayın açacağım burası benim için en önemli kısım ve mümkünse taahhütsüz internet sağlayıcılarını belirtirseniz sevinirim :)

TTNET, TurkNet, NetSpeed sırasıyla bu şekilde İSS kullandım. En memnun kaldığım NetSpeed, şu an da kullanıyorum. Hem fiyat olarak hem müşteri odaklı ve çözüm odaklı destekleriyle beni cezbetmişti. VDSL için 75Mbit paket 76 lira. Yanına statik IP de alırsanız 86 lira. Mis gibi sorunsuzca kullanırsınız.

Kesinlikle TTNET insanlarda kötüdür falan algısı var(bende de vardı) bence artık bu algı kırılmalı yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum kasım ayında yeni bir hat çektirdim. Hiçbir sorunum yok.

Kesinlikle TTNET insanlarda kötüdür falan algısı var(bende de vardı) bence artık bu algı kırılmalı yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum kasım ayında yeni bir hat çektirdim. Hiçbir sorunum yok.
Kötü demiyor kimse. TTNET'in 100 istediğini diğerleri 50-60 liraya veriyor. Mesele bundan ibaret. Yoksa elbette en iyisi o çünkü altyapı sahibi o.

2011den beri TürkTelekom yalin internet kullanıyorum 16 mgb vermişler dir şimdi 24 mgb kullanıyorum 9 GB lik dosyayı 1 saat de indiriyorum ortalama sn de 2.5 mgb download indirime var basen 2.8 bazen 2.2 oluyor 80tl ücret ödüyor herkes farklı düşünebilir zaten servisi sağlayıcıların çoğu TürkTelekom alt yapısını kullanıyor 😊 ekstra uyduları yok

Kötü demiyor kimse. TTNET'in 100 istediğini diğerleri 50-60 liraya veriyor. Mesele bundan ibaret. Yoksa elbette en iyisi o çünkü altyapı sahibi o.
Dostum bir ara D-SMART internet kullandım, bir sorunun olduğu zaman 1 2 hafta sonra servis geliyor, gelen servis TTNETin, kendi müşterilerine öncelik verdiği için D-SMART müşterilerini ileri tarihe atıyorlardı. 1 haftada en az 3 gün gece 3ten 5e kadar interneti kestiler sebep bakımmış ve bunu her zaman yapıp aynı bahaneyi öne sürdüler daha bir sürü sorun . . .

TTNET, TurkNet, NetSpeed sırasıyla bu şekilde İSS kullandım. En memnun kaldığım NetSpeed, şu an da kullanıyorum. Hem fiyat olarak hem müşteri odaklı ve çözüm odaklı destekleriyle beni cezbetmişti. VDSL için 75Mbit paket 76 lira. Yanına statik IP de alırsanız 86 lira. Mis gibi sorunsuzca kullanırsınız.
Hocam türknet üzerinden altyapı sorgulaması yaptığımda: "Adresinizde bakır altyapı bulunmadığı için başvurunuza devam edemiyoruz" diyor. Netspeed üzerinden sorgulama yaptığımda ise vdsl desteği var, port var görünüyor.

Hocam türknet üzerinden altyapı sorgulaması yaptığımda: "Adresinizde bakır altyapı bulunmadığı için başvurunuza devam edemiyoruz" diyor. Netspeed üzerinden sorgulama yaptığımda ise vdsl desteği var, port var görünüyor.
TTNET'i kayıtlı olmayan bir numara ile arayın. Yeni internet almayı düşünüyorum, adres bilgilerime göre kaç mbit internet alabilirim kontrol eder misiniz diye sorun bence.
Dostum bir ara D-SMART internet kullandım, bir sorunun olduğu zaman 1 2 hafta sonra servis geliyor, gelen servis TTNETin, kendi müşterilerine öncelik verdiği için D-SMART müşterilerini ileri tarihe atıyorlardı. 1 haftada en az 3 gün gece 3ten 5e kadar interneti kestiler sebep bakımmış ve bunu her zaman yapıp aynı bahaneyi öne sürdüler daha bir sürü sorun . . .
NetSpeed ile böyle sorunlar hiç yaşamadım. Öğlen açtığımız kayıt için saat 3 gibi gelip sorunumu çözdü Türk Telekom ekipleri.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı