İnternet Sayfaları Geç yükleniyor

Ecoli

Hectopat
Daha fazla  
DSL senkronizasyon durumu:
Yukarı
Bağlantı durumu:
Showtime
Yukarı akım hattı hızı (kbit/s):
4089
Aşağı akım hattı hızı (kbit/s):
79870
Maksimum yukarı akım hızı (kbit/s):
28299
Maksimum aşağı akım hızı (kbit/s):
97096
Yukarı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB):
25.6
Aşağı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB):
10.1
Yukarı akım aralık derinliği:
1
Aşağı akım aralık derinliği:
1
Hat standardı:
VDSL
Yukarı akım hat zayıflaması (dB):
0.8
Aşağı akım hat zayıflaması (dB):
3.8
Yukarı akım çıkış gücü (dBm):
8.1
Aşağı akım çıkış gücü (dBm):
14.5
Kanal türü:
Hızlı

Hat değerlerim böyle arkadaşlar. Hiç kopma olmasa da sayfalar yüklenmiyor. 10 DK falan sürüyor sonra düzeliyor sonra yine oluyor. SNR değeri 10,1 yazan galiba ondan ötürü mü böyle yoksa başka bir değer mi problemli? Hızımı 50 MBPS'e kadar indirtsem değerlerde artma olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun tüm tarayıcılarda mı oluyor?

Hat değerleriniz normal gözüküyor. Bazen böyle sorunlar yaşanabiliyor. DNS değiştirerek girmeyi deneyin. Diğer arkadaşın dediği gibi başka tarayıcılarıda deneyin. Modeminizin arayüzünden DSL tekrar başlatın. Torrent veya VPN kullanıyorsanız eğer açık kaldıysa kapatın. Torrentler artık eskisi gibi değil internete çok etki ediyor. Download veya upload yaparken, direk interneti kilitleyebiliyorlar. Chrome kullanıyorsanız zenmate açarak sayfalara girmeyi deneyin. Eğer düzgün girerse, büyük ihtimal DNS çözümleme problemi var demektir. Aklıma şimdilik bu çözümler geliyor.

Komut istemine girip ping google.com ve tracert google.com yazıp resimlerini atar mısın? Ayrıca speedtest sonucunu da bekliyorum.

Komut istemine girip ping google.com ve tracert google.com yazıp resimlerini atar mısın? Ayrıca speedtest sonucunu da bekliyorum.
Merhaba speedtest sonucum :Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Görselde diğer istediğiniz sonuçlar bu arada 35 mbit alırken problem yoktu. 75 desteklediği için çıkardım hızı 1 hafta düzgün kullandıktan sonra sorunlar başladı 4-5 gündür devam ediyor.
Tüm tarayıcılarda sorun devam ediyor. Dns hiç değiştirmedim otomatik ayarlarda. Vpn ve torrent açık değil ama zenmate olayını bir deneyip kullanayım birazdan teşekkürler.
Bu sorun tüm tarayıcılarda mı oluyor?

Dns hiç değiştirmedim otomatik ayarlarda. Vpn ve torrent açık değil ama zenmate olayını bir deneyip kullanayım birazdan teşekkürler.

Dosya Ekleri

• fdhhdf.PNG
    11,2 KB · Görüntüleme: 74
Şu attığınız görüntülerde bir problem yok gibi. Sorun varken bunları yapmayı denerseniz güzel olur. Geç yüklenme sorunu büyük ihtimalle ping yüzünden olabilir ya da paket kaybı yüzünden oluyor olabilir.

Sorun varken bakayım o zaman telekom ekipleri altyapıyı kontrol etmiş problem yok dediler. Modemden de olabilir gibi çünkü hg 658 v2 modem eskidi artık.

Sorun varken bakayım o zaman telekom ekipleri altyapıyı kontrol etmiş problem yok dediler. Modemden de olabilir gibi çünkü hg 658 v2 modem eskidi artık.
Telekom ve Superonline bu gibi durumlarda kendi DNS lerini veriyorlar. Bir kaç kere benim de başıma geldi bu durum DNS değiştirerek çözüme ulaştım. Modeminizde tabi ki bu sorunu yaşamanızda bir faktör olabilir. Zenmate ile girmeyi denedikten sonra girer ise DNS değiştirmeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…