grafikibrahim24 Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 818 Çözümler 1 7 Ocak 2019 #1 MaxThon adında bir web tarayıcısı kurdum. Film indirmek için gerçekten çok iyi, hemen hemen her videoda indirme linki yakalıyor. Fakat ekranda gördüğünüz gibi reklamlar çıkıp durması beni sinir ediyor. Bu reklamları nasıl engellerim?
MaxThon adında bir web tarayıcısı kurdum. Film indirmek için gerçekten çok iyi, hemen hemen her videoda indirme linki yakalıyor. Fakat ekranda gördüğünüz gibi reklamlar çıkıp durması beni sinir ediyor. Bu reklamları nasıl engellerim?
B Bnmchar Megapat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2019 #2 Ayarlardan bildirimleri engelle.(masaüstü)
Dark Dreams Hectopat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 885 Çözümler 5 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2019 #3 Kardeş eklentilerden Adblocker Plus indirip kur. Sonrasında sayfayı yenile hiç reklam görmeyeceksin.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.066 Makaleler 18 Çözümler 34 7 Ocak 2019 #4 Dark Dreams dedi: Kardeş eklentilerden Adblocker Plus indirip kur. Sonrasında sayfayı yenile hiç reklam görmeyeceksin. Genişletmek için tıkla... Yalnız bu sayfa reklamı değil Windows bildirimi bilginize.
Dark Dreams dedi: Kardeş eklentilerden Adblocker Plus indirip kur. Sonrasında sayfayı yenile hiç reklam görmeyeceksin. Genişletmek için tıkla... Yalnız bu sayfa reklamı değil Windows bildirimi bilginize.
grafikibrahim24 Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 818 Çözümler 1 8 Ocak 2019 #5 muzan dedi: Yalnız bu sayfa reklamı değil Windows bildirimi bilginize. Genişletmek için tıkla... .
K KuzeOfficial Decapat Katılım 26 Ekim 2018 Mesajlar 53 8 Ocak 2019 #6 Google chrome masaüstü bildirimi. Chrome ayarlarından kapatabilirsin