Olayı en başından anlatacağım. Lütfen bilen, anlayan veya daha önce benzer bir durum yaşayan arkadaşlar yardım edebilir mi?
Aydın Efeler ilçesinde oturuyorum. Dün sabah iki yan binamdaki binayı yıkmaya başladılar. Ses yüzünden uyuyamadım kalktım bir baktım internet yok. SuperOnline arayıp bir arıza kaydı bıraktım. Onlarda bana ".... 48 saat içinde çözülebilmesi için Türk Telekom'a ariza kaydınız iletilmiştir. ..." mesajını attı.
Bu sabah ekipler tarafından arandım, bana " Kablolar binanın çok yakınında, binayı yıkarken kabloları kopartmışlar. Ne zaman yapılacağını öğrenmek için aradım ama belli değil dediler. Siz internetinizi dondurun bu süreç bir ya da iki ayı bulabilir" dedi. Ben de teşekkür edip telefonu kapattım. SuperOnline ile olan internet bağlantımı dondurdum.
Şimdi gelelim asıl meseleye.
Ben, bir ya da 2 ay internetsiz kalamam. Nereye şikayet etmem lazım süreci hızlandırmak için, neler yapmam lazım, yardımcı olur musunuz ? Telefonumdaki internet paketini yükseltmek istesem hem çok pahalı hem bana yetmez. Yardımcı olmayan çalışan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.