laroz
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar 3 ay sonra son bulacak İnternet tarifem için şimdiden araştırmalara başladım.
Yardımlarınıza ihtiyacım var. Aklım allak bullak olmuş durumda.
Alttaki görseldeki altyapılardan bana uyan FFTC sanırım.
Sokaktaki kutu değiştirildi kutuya olan uzaklığım yaklaşık 100M.
Altyapı sorgulamsı yaptığımda.
TTNET fibernet olarak görünmekte.
NetSpeed sorgulamsı şu şekilde.
Türk Telekom'da devam etmek istiyorum nedeni bir kere sozleşme bitimimde TürkNet'e geçeyim dedim.
Port olmaması nedeni ile yaklaşık 6 ay İnternet'siz kaldım İstanbul Sancaktepe'de port yönünden sıkıntı mevcut. Bir de hakkını yemeyeyim 4 yıldır.
Ne kopma ne de ping sıkıntısı yaşadım.
Tarifeler için müşteri hizmetlerini aradığımda 35MB 132TL 50 MB için 179 TL gibi sözde indirimli uçuk bir fiyat verdiler.
İnternet'ten kontrol ettiğimde 35MB fiyatına 50 MB tarifenin olduğunu gördüm.
Arkadaşımda FTTH tipi fiber altyapı var, daha uygun fiyatlı.
Yani daha hızlısı daha ucuz, diğer tarafta altyapı tipi daha fazla yaygın olduğu için tam anlamda fiber olmamasına.
Rağmen daha pahalı olması gibi komik bir sonuç çıkıyor.
Ya da ben yanlış anlıyorum.
Sözün kısası 15 20 lira fark verip çok daha iyi İnternet kullanabilecek bir imkan söz konusu ise 16 MB download 0, 60 upload olan İnternet kullanmak istemiyorum.
Bu durumda düşüncelerinizi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim nasıl bir yol izlemem gerekiyor.
İlginiz ve cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Yardımlarınıza ihtiyacım var. Aklım allak bullak olmuş durumda.
Alttaki görseldeki altyapılardan bana uyan FFTC sanırım.
Sokaktaki kutu değiştirildi kutuya olan uzaklığım yaklaşık 100M.
Altyapı sorgulamsı yaptığımda.
TTNET fibernet olarak görünmekte.
NetSpeed sorgulamsı şu şekilde.
Türk Telekom'da devam etmek istiyorum nedeni bir kere sozleşme bitimimde TürkNet'e geçeyim dedim.
Port olmaması nedeni ile yaklaşık 6 ay İnternet'siz kaldım İstanbul Sancaktepe'de port yönünden sıkıntı mevcut. Bir de hakkını yemeyeyim 4 yıldır.
Ne kopma ne de ping sıkıntısı yaşadım.
Tarifeler için müşteri hizmetlerini aradığımda 35MB 132TL 50 MB için 179 TL gibi sözde indirimli uçuk bir fiyat verdiler.
İnternet'ten kontrol ettiğimde 35MB fiyatına 50 MB tarifenin olduğunu gördüm.
Arkadaşımda FTTH tipi fiber altyapı var, daha uygun fiyatlı.
Yani daha hızlısı daha ucuz, diğer tarafta altyapı tipi daha fazla yaygın olduğu için tam anlamda fiber olmamasına.
Rağmen daha pahalı olması gibi komik bir sonuç çıkıyor.
Ya da ben yanlış anlıyorum.
Sözün kısası 15 20 lira fark verip çok daha iyi İnternet kullanabilecek bir imkan söz konusu ise 16 MB download 0, 60 upload olan İnternet kullanmak istemiyorum.
Bu durumda düşüncelerinizi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim nasıl bir yol izlemem gerekiyor.
İlginiz ve cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: