2 yıldır Bitdefender Total Security kullanıyorum. Lisansım bitmek üzere bu sene laptopumu fazla kullanmayacağım, internet ortamına fazla çıkmayacağım bu yüzden Bitdefender'i kullanmayı düşünmüyorum. Onun yerine bilgisayarımı koruyacak virüs bulaşmasını engelleyecek Bitdefender kadar iyi olabilecek bir internet security önerir misiniz? İşletim sistemim Windows 8.1.
Murat bey bu resmi siz paylaşmışsınız diğer konudan baktım ve aldım.
Yanlış anlamadıysam 1 cihaz için Norton Security Standart daha iyi bir yazılım olarak görünüyor .
Norton IS mı Norton SS mi hangisini tavsiye edersiniz?
Norton Security alacaksanız;
Eğer 1 aygıt için kullanacaksanız Standart.
PC, Mac, Mobil cihaz, Tablet vs. içinde Norton korumasından yararlanmak istiyorum diyenler. O zaman 5 cihaza kadar destekli Deluxe almalısınız.
Yedekleme'de olsun diyorsanız 10 cihaz ve 25GB yedekleme özellikli Premium almalısınız.
Standart kullanmadım. Fakat bildiğim ve okuduğum kadarıyla Web Portalın'dan aygıt yönetmek için Deluxe veya Premium paketi olanlar yararlanıyor.
360 Total Security isteğe bağlı Bitdefender ve Avira motorları dahil 5 motor kullandığı için çok iyi virüs yakalama performansı vardır. Ancak çok fazla yanlış alarm verir.