eeness Hectopat Katılım 19 Mayıs 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2015 #1 İyi günler. Ben bir tane virüs programı satın alacağım. Fiyatı önemli değil. Ücretli veya ücretsiz olabilir. Sistemim eski olduğundan kasmasın yeter. Sistemi yormasın ama güçlü olsun. Bilgisayarımın özellikleri: i3 - 2.4 Ghz (4 CPUs) - 3gb ram Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2015
İyi günler. Ben bir tane virüs programı satın alacağım. Fiyatı önemli değil. Ücretli veya ücretsiz olabilir. Sistemim eski olduğundan kasmasın yeter. Sistemi yormasın ama güçlü olsun. Bilgisayarımın özellikleri: i3 - 2.4 Ghz (4 CPUs) - 3gb ram
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 19 Temmuz 2015 #2 Norton Security For One Device | Norton Internet Security Plus for Mac, PC & Mobile | Webroot
Ajusshi Kilopat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 619 Makaleler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2015 #3 THE_MILLER dedi: Norton Security For One Device | Norton Genişletmek için tıkla... Norton öneririm kullanıyorum ve gayet memnunum.
THE_MILLER dedi: Norton Security For One Device | Norton Genişletmek için tıkla... Norton öneririm kullanıyorum ve gayet memnunum.
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 20 Temmuz 2015 #4 Webroot sitede 6 aylık kampanya linkini paylaşmıştım.
vilgax Kilopat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 169 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Talebe :) 21 Temmuz 2015 #6 Norton İnternet Security deniyebilirsin.
TrustPort Antivirüs Hectopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2015 #7 TrustPort İnternet Security öneririm, alım yapmayı düşünürseniz size lisans sağlayabiliriz.
W Windst Kilopat Katılım 28 Nisan 2015 Mesajlar 843 Makaleler 3 1 Ağustos 2015 #8 Normalde Kaspersky'i tavsiye ederim fakat sisteminiz çok iyi değil. Norton kullanabilirsiniz. Silinen üye dedi: Eset Smart Security kullanıyorum. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... ESET mi? Ciddi misiniz?
Normalde Kaspersky'i tavsiye ederim fakat sisteminiz çok iyi değil. Norton kullanabilirsiniz. Silinen üye dedi: Eset Smart Security kullanıyorum. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... ESET mi? Ciddi misiniz?