MuhammedBurak Hectopat Katılım 20 Nisan 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2016 #1 Sorun saat ile ilgili değil. Okuldaki o internte bağlı olan tüm bilgisayarlarda aynı sorun var 2 haftadır bu sorunu yaşıyoruz.
Sorun saat ile ilgili değil. Okuldaki o internte bağlı olan tüm bilgisayarlarda aynı sorun var 2 haftadır bu sorunu yaşıyoruz.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 3 28 Nisan 2016 #2 MuhammedBurak dedi: Sorun saat ile ilgili değil. Okuldaki o internte bağlı olan tüm bilgisayarlarda aynı sorun var 2 haftadır bu sorunu yaşıyoruz. Genişletmek için tıkla... Bizim okul'dada öyle. Sertifika hatası veriyor.
MuhammedBurak dedi: Sorun saat ile ilgili değil. Okuldaki o internte bağlı olan tüm bilgisayarlarda aynı sorun var 2 haftadır bu sorunu yaşıyoruz. Genişletmek için tıkla... Bizim okul'dada öyle. Sertifika hatası veriyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.502 Makaleler 35 Çözümler 78 28 Nisan 2016 #3 Sertifikaların yüklenmesi gerekmekte. MEB SERTİFİKA REHBERİ // sertifika.meb.gov.tr
MuhammedBurak Hectopat Katılım 20 Nisan 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2016 #4 THE_MILLER dedi: Sertifikaların yüklenmesi gerekmekte. MEB SERTİFİKA REHBERİ // sertifika.meb.gov.tr Genişletmek için tıkla... Çok ama çok teşekkür ederim. Deneyeceğim.
THE_MILLER dedi: Sertifikaların yüklenmesi gerekmekte. MEB SERTİFİKA REHBERİ // sertifika.meb.gov.tr Genişletmek için tıkla... Çok ama çok teşekkür ederim. Deneyeceğim.