İnternet servis sağlayıcı önerisi

Korysh

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba bugün forumda konu açtım ve internetimin 1000MBPS olduğunu öğrenmiştim, devamında Millenicom geçeceğimi yazmıştım fakat incelediğimde forumda memnun olmayanlar var? 2024 konuları çok az internet sağlayıcı önerisiyle alakalı benim altyapım Türk Telekom fiber GPON Millenicom, Comnet, Surnet arasında kalmıştım ama Surnet sanırım hiç forumda yazılmamış o yüzden Comnet ve Millenicom arasında kaldım. Bütçem 400-600 arası hız 500 veya 1000. Normalde taahhütlü istiyoruz 12 ay sabit fiyat için çünkü malum TurkNet gibi taahhütsüz diye her 4-5 ayda zam yemek istemiyoruz taahhütlü ucuza düzgün hız veren sağlayıcı yok sizin önerileriniz nelerdir birde comnette kurulum fiyatları neden bu kadar çok?

Millenicom kullanıyorum. 1-2 kesinti dışında hiçbir sorun yaşamadım. Ama taahhüt 6 ay sonrasında 100 TL zam yaptılar. Bende geçerken memnun olmayanları görmüştüm. Yine de geçiş yaptım. Gayet de güzel, memnunum. İçinize sinmediyse Netspeed'e bakabilirsiniz.

Nerede yaşıyorsun hocam.

Baktım hocam 1000'e kadar destekliyor fakat sitedeki fiyatlar neden bu kadar pahalı? Fiberi Çin baktığım 700 falan diyordu 500 Mbps'e.

İstanbul Eyüpsultan İslambey mAh.

Netbone alabilirsin pop noktası İstanbul'da fiberde çoğu ISS'de sorun yaşamazsın zaten ama taahhüt yok hocam.

baktım hocam 1000 e kadar destekliyo fakat sitedeki fiyatlar neden bu kadar pahalı ? fiberi çin baktığım 700 falan diyordu 500 mbps e
12 Ay taahhütlü 1000/125 Mpbs + Kiralık Modem + Statik ip ilk 3 ay 714 ₺ sonraki 9 ay 784 ₺. En uygun fiyatlandırması bu şekilde şu an.

Netbone alabilirsin pop noktası İstanbul'da fiberde çoğu ISS'de sorun yaşamazsın zaten ama taahhüt yok hocam.
millenicomdan iyi yani müşteri hizmetleri iyimidir birde son olarak modemi biz mi alacaz yoksa firmamı sağlayacak
12 Ay taahhütlü 1000/125 Mpbs + Kiralık Modem + Statik ip ilk 3 ay 714 ₺ sonraki 9 ay 784 ₺. En uygun fiyatlandırması bu şekilde şu an.
max 600 hocam onada zor ikna ettim bizim eski internet 50mbps olduğu için 500mbps e zor ikna oldular (kasıyor ama fiyatı pahalı geliyor 500 ün)

Fiberde modem veriyorlar hocam fiyatına göre müşteri hizmetleri iyi.

Fiberde modem veriyorlar hocam fiyatına göre müşteri hizmetleri iyi.

Teşekkürler hocam onu tercih edeceğim peki son bir sorum kaldı verdikleri modem bizim alıcağımız internet paketindeki Max hız mı olacak yoksa daha düşük sanırım forumda yazmışlardı bu konuyla alaklı kötü modem verilmesi vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…