İnternet servis sağlayıcı önerisi

Anlaki

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Türk Telekom'dan 1000 Mbps fiber internet hizmeti alıyorum. Taahhüdüm 50 gün sonra sona erecek ve buna uygun yeni bir tarife veya servis sağlayıcı arıyorum. Adresimde GigaFiber veya gigapon gibi herhangi bir sağlayıcının altyapısı bulunmuyor. Bu nedenle, Türk Telekom altyapısını kullanan ve 200-1000 Mbps hız aralığında internet hizmeti sunan bir sağlayıcı arayışındayım. Fiyat açısından en uygun olan seçenekleri tercih etmek istiyorum.

Mevcut paketimde bugüne kadar hiç internet sorunu yaşamadım, en ufak bir dalgalanma dahi olmadı. Diğer sağlayıcılarla da aynı deneyimi yaşar mıyım bilmiyorum. Ayrıca, adını neredeyse kimsenin bilmediği sağlayıcıların sıkça önerildiğini görüyorum. Comnet, bilinirlik açısından diğerlerinden biraz daha önde olduğu için benim de aklımda. Ancak, hakkında bahsedilen şikayetlere ben de rastladım. Mevcut tarifelere baktığımda fiyatların oldukça yükseldiğini fark ettim. Bu nedenle en azından 500 Mbps hız almak istiyorum, ama uygun fiyatlı bir seçenek bulamazsam 200 Mbps ile yetinmek zorunda kalabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı