İnternet servis sağlayıcı önerisi

2-3 kere muhattap oldum ve twitter üzerinden en geç 2 saat içerisinde sorunumu çözdüler. Superonline adı altında dolandırıcılık yapan şirket ile telefonda canlı olarak konuşmama rağmen internet kesilme sorunumu 1 hafta çözemediler. Şahsen işini yapabilen insan ile twitter veya online işlem merkezinden mesaj üzerinden iletişim kurup 2-3 saat içerisinde sorunumun çözülmesi bence seçilmesi için bir neden.

Netspeed müşteri hizmetlerini çok daha başarılı buluyorum. Twitter üzerinden sorunu nasıl çözdüler. Genelde orada sadece kopyala yapıştır hazır cevap vermekten ileriye gidemiyorlar. TürkNet destek hattının sorun çözümünde işe yaramadığını öne sürerek bu hattı kapatmış. Ama müşteri kapmak için açtıkları hattı kullanıyorlar. Twitter üzerinden Sitelerinden destek kaydı açmanızı istiyorlar. Hızımı kasıtlı olarak düşürüp özgür iletişim tarifesine geçmem için baskı uyguladılar. Santral uzaklığı yüzünden VDSL2 hizmeti alamayacağım söylendi. Ama bunun bir yalan olduğu ortaya çıktı. An itibari ile 75Mbit hız alıyorum. Netspeed teknik ekibine göre altyapım ile 125Mbit'e kadar hız alabilirim. Santral uzakta olsada Saha dolabı 50M yakında olduğu için bu hızlara ulaşabiliyorum. Açtığım destek kaydının 6 kez çözüldüğü öne sürüldü. Ama sorunum çözülmemişti. 2.5 Ay boyunca sabır ile sorunumun çözülmesini bekledim. En sonunda evliya sabrım taştı. İptal dilekçesini gönderdim. Abonelik iptalim gerçekleşmediğimde twitter üzerinden sordum. Dilekçenin ellerine ulaşmadığını söylediler. Ama dilekçeyi yolladıktan 1 gün sonra beni arayıp dilekçenin ulaştığını söylemişlerdi. Onay istediler. Abonelik benim üzerime olmadığı için onay veremedim. Twitter üzerinden baskı kurup Tüketici Hakem Heyeti-Cimer-BTK-ŞikayetVar gibi mecralara gerekli şikayette bulunduktan sonra sonunda aboneliğim iptal edildi. Bu eziyetten kurtuldum.

Yayın hakkında bilgim olmadığı için kesin birşey söylemem ama ben ADSL kullanıyorum, CS:GO dan örnek vermem gerekirse yurtdışı sunucularında sabah saatlerinde 40-45 ping akşam saatlerinde 55 e çıkıyor en fazla. Şuana kadar kopma ve ping sorunuyla karşı karşıya kalmadım. Stabil bir hizmet sağlıyorlar, MH’de ilgili gerçekten. Nakil işlemlerinde türknet in sıkıntı çıkaracağı bir durum yok. Nakil formunu ve abone sözleşmesini NetSpeed’e gönderiyorsun onlar işlemlerini hallediyorlar. En geç 48 saat içinde geçişin sağlanıyor ve bu süre zarfında eski İSS’den hizmet almaya devam ediyorsun.

İfadeler: Rin
Arkadaşlar. Az önce öğrendim 1.5 yıl taahhut varmış. Onerebileceginiz paket var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…