İnternet servis sağlayıcı önerisi

Samett61

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar;

Türk Telekom ftth fiber hizmeti binama sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. ADSL hizmetinden sonunda kurtuluyorum. Sırada ise güzel bir ISS seçmek var.

İstanbul/Bayrampaşa'da ikamet ediyorum, bu lokasyonda internet kullanan arkadaşlar kullandıkları ISS'ler hakkında bilgilendirme yapabilirler mi? Biliyorsunuz ki, Türk Telekom fiber altyapısını her alternatif ISS kullanamıyor ona göre öneriler yaparsanız sevinirim. Ek olarak modem kiralama ücretlerini de göz önüne katarak önerileri sunun. Şu an halihazırda NetSpeed firmasını kullanıyorum fakat kronik sorunları olduğunu çoğu kişi söylüyor ki bende paket kaybı sorunu çokça yaşıyorum. Aklımda 1 senelik Türk Telekom Selfy 35 Mbit paketi var. Türkiye'de Ftth'yi çok az binaya getirdiklerini düşününce başvurularımı sonuçsuz bırakmayıp, bana yaptıkları kıyağa karşı 1 sene kullanayım diyorum.
Şimdiden öneride bulanacak arkadaşlara teşekkür ediyorum. :)
Öneride bulunacak arkadaş yok mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı