AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 17 Ocak 2021 #21 Blera dedi: Babam kabul etmezler diyor ben hiç denemedim falan mı zannettiniz . Genişletmek için tıkla... Hocam ilk başta reddederler ama BTK'dan e-posta geldiğinde tıpış tıpış kabul edecekler
Blera dedi: Babam kabul etmezler diyor ben hiç denemedim falan mı zannettiniz . Genişletmek için tıkla... Hocam ilk başta reddederler ama BTK'dan e-posta geldiğinde tıpış tıpış kabul edecekler
falkomx06 Femtopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #22 perseverance dedi: Uzun zamandır Millenicom kullanıyorum. Aylık 100TL ödüyorum. 100Mbps tarifesinde aldığım değerler. Genişletmek için tıkla... selam @perseverance pm den görüşme imkanımız varmıdır.
perseverance dedi: Uzun zamandır Millenicom kullanıyorum. Aylık 100TL ödüyorum. 100Mbps tarifesinde aldığım değerler. Genişletmek için tıkla... selam @perseverance pm den görüşme imkanımız varmıdır.
perseverance Kilopat Katılım 14 Ekim 2013 Mesajlar 713 Makaleler 4 Çözümler 2 5 Şubat 2021 #23 falkomx06 dedi: selam @perseverance pm den görüşme imkanımız varmıdır. Genişletmek için tıkla... İmza kısmında yazan adreslerden bana ulaşabilirisiniz.
falkomx06 dedi: selam @perseverance pm den görüşme imkanımız varmıdır. Genişletmek için tıkla... İmza kısmında yazan adreslerden bana ulaşabilirisiniz.