İnternet servis sağlayıcısı önerisi

883395

Attopat
Yaşamış olduğum binada Türk Telekom fiber ve Turkcell Superonline fiber mevcut. Ben şu anda Turkcell Superonline 1000 Mbps kullanmaktayım fakat aşırı sansür uygulamaları ve akşam saat 5'ten sonra upload sorunu yaşattıkları için başka bir internet servis sağlayıcısı kullanmaya karar verdim. Türk Telekom fiber paketleri çok pahalı olduğundan dolayı Türk Telekom önermeyin. Önerilerinizi bekliyorum. Bir de Türk Telekom altyapısı üzerinden 1000 Mbps internet sağlayabilen bir ISS var mıdır? Son olarak şunu ekleyeyim: Adresimde TurkNet GigaFiber yok.

Aşırı sansür olayları dediğin ne oluyor onu anlamadım. Ben mesela türk telekom kullanıyorum bende sansürsüz sende sansürlü olan bir şey mi oluyor

Yaşamış olduğum binada Türk Telekom fiber ve Turkcell Superonline fiber mevcut. Ben şu anda Turkcell Superonline 1000 Mbps kullanmaktayım fakat aşırı sansür uygulamaları ve akşam saat 5'ten sonra upload sorunu yaşattıkları için başka bir internet servis sağlayıcısı kullanmaya karar verdim. Türk Telekom fiber paketleri çok pahalı olduğundan dolayı Türk Telekom önermeyin. Önerilerinizi bekliyorum. Bir de Türk Telekom altyapısı üzerinden 1000 Mbps internet sağlayabilen bir ISS var mıdır? Son olarak şunu ekleyeyim: Adresimde TurkNet GigaFiber yok.

Sansür derken müşteri hizmetlerini ara güvenli interneti kapatsınlar sorunun çözülür.

Millenicom, netbone, gigaspeed Türk Telekom fiber altyapısından 1000 Mbps veriyor.

Sansür derken bant daraltma, DNS değişikliğine izin vermeme, VPN'lerin çoğunu engelleme gibi olayları var. Çoğu VPN çalışmıyor. Bazı söylentilere göre bazı sitelere kafalarına göre erişim engeli dahi getiriyorlarmış. Zaten DNS değişikliğine izin vermedikleri için Cloudflare WARP ve GoodbyDPI gibi uygulamalar çalışmıyor. Saat akşam 5'ten sonra 60 MBPS olan upload hızım 1000 KB/S üstüne çıkmıyor. Katiyen kullanılacak gibi bir firma değil.

Millenicom, netbone, gigaspeed Türk Telekom fiber altyapısından 1000 Mbps veriyor.
Hocam Netbone ve Gigaspeed firmalarını daha önce duymamıştım. Güvenilir firmalar mıdır?

Son düzenleme:
Sansür derken bant daraltma, DNS değişikliğine izin vermeme, VPN'lerin çoğunu engelleme gibi olayları var. Çoğu VPN çalışmıyor. Bazı söylentilere göre bazı sitelere kafalarına göre erişim engeli dahi getiriyorlarmış. Zaten DNS değişikliğine izin vermedikleri için Cloudflare WARP ve goodbydpı gibi uygulamalar çalışmıyor. Saat akşam 5'ten sonra 60 Mbps olan upload hızım 1000 KB/S üstüne çıkmıyor. Katiyen kullanılacak gibi bir firma değil.

Hocam netbone ve gigaspeed firmalarını daha önce duymamıştım. Güvenilir firmalar mıdır?

Ben şu an gigaspeed kullanıyorum. Memnunum herhangi bir sorun yaşamadım. Tahahhütsüz olduğu için dilediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz. Evet güvenilir. DNS değişikliği ile Discord vb. yerlere de girebiliyorum. Sen nerede yaşıyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı