İnternet servis sağlayıcısı tavsiyesi

whoismyeternity

Centipat
TurkNet çok pahalılaştı, mümkünse TurkNet kadar pahalı olmayan internet tavsiye eder misiniz? Altyapı 75 Mbps kadar destekliyor.

Hocam TT hiç önermem Millenicom uda önermem TT den beter bir firmadır kendisi. NetSpeed hiç kullanmadım ama duyduğum şey ping sorunları varmış, TürkNet iyidir, Türkcell de güzeldir müşteri hizmetlerine istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz ama fiyatları tuzludur. Ve sanırım şuan bir internet kullanmıyorsanız dediğim Taahütsüz firmalar kurulumu uzun sürede gerçekleştiriyor çünkü kendi ekipleri yok .

Hocam o fiyata o kadar hızı nasıl veriyorlar?

6 aydır dükkanda kullanıyorum hiçbir sorun yok. Zaten taahhüt yok. 3 ay kullan baktın sorun var başka ISS'ye geç. 3 aydan önce geçiş yapamazsın haberin olsun. Bu hepsi için geçerli.

6 aydır dükkanda kullanıyorum hiçbir sorun yok. Zaten taahhüt yok. 3 ay kullan baktın sorun var başka ISS'ye geç. 3 aydan önce geçiş yapamazsın haberin olsun. Bu hepsi için geçerli.
TürkNet in dediği ilk ay beğenmezsen para iade olayı nedir peki hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…