İnternet Servis Sağlyıcısına nasıl başvurulur?

suedabulan

Femtopat
Dün akşama kadar bilgisayarımda internet vardı. Fakat şu anda internete bağlı olmama rağmen ‘internet yok, güvenli' yazıyor ve internete giremiyorum. Dün geceyle birlikte sabahın 8'inden beri bunu çözmeye çalışmakla uğraşıyorum çok şey denedim fakat olmuyor lütfen bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? En son ihtimal şu an internet servis sağlayıcısına başvurmak istiyorum ama nereyi arayacağım nereyle iletişim kuracağım bilmiyorum.
Bir detay daha söyleyeyim gerek var mı bilmiyorum ama telefona bağlı olan evin interneti de siteleri çok yavaş açıyor hatta bazı siteleri açmıyor. İnternette de sorun olabilir fakat bilgisayarda direkt internet yok gözüküyor ve hiç girmiyor. Direkt yüklenmiyor siteler.

Dosya Ekleri

• 699FECE4-E1F2-49A9-9535-0994485E22E4.jpeg
    96,7 KB · Görüntüleme: 61
  • F856B184-18B5-4E00-A686-A29B2338ABCC.jpeg
    96,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 70B495B8-2C3B-4656-AC13-041BFE79E22D.jpeg
    89,6 KB · Görüntüleme: 43
  • CE0E754E-3DC0-4AC6-A658-5467762BF821.jpeg
    86,2 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet paketiniz düşük hızdadır. İlk öncelikle taahhüdünüz var mı, ne zaman bitiyor?
Bir de modemin marka modelini söyleyebilir misiniz?

İnternet paketiniz düşük hızdadır. İlk öncelikle taahhüdünüz var mı, ne zaman bitiyor?
Bir de modemin marka modelini söyleyebilir misiniz?
Fatura ödenmediği için düşük hızdaydı evet fakat ödedikten sonra da böyleydi 1-2 güne falan mı tekrar yükseltirler hızı?
Modemin marka ve modelini nerden öğreneceğim?

Fatura ödenmediği için düşük hızdaydı evet fakat ödedikten sonra da böyleydi 1-2 güne falan mı tekrar yükseltirler hızı?
Modemin marka ve modelini nerden öğreneceğim?
Faturadan dolayı olabileceğini sanmam. Modemin arkasında yazması lazım. Fotoğrafını atabilirsiniz modemin.

Şunu deneyin:

1- İnternete girin ve arama çubuğuna 192.168.1.1 yazın veya buraya tıklayın.
2- Modem giriş arayüzü gelecek. Kullanıcı adına "admin" şifreye "superonline" yazın ve arayüze giriş yapın.
3- Açılan arayüzde Internet > Internet Ayarları > WAN_INTERNET menüsüne girin.

4- Bu bölümden internet kullanıcı adı ve şifreyi kaydedin.
Ek:5- Modem 2.4GHz ve 5GHz'ye sahip. Yerel Ağ > Kablosuz Ağ Ayarları bölmünden etkinleştirebilirsiniz.
6- Yerel Ağ > Kablosuz Ağ Ayarları bölümünden Kablosuz Ağ Şifrelemeden ayarlarınızı yapın.

Çözüm bu şekilde diye biliyorum.

teşekkür ediyorum. az önce superonline dan mesaj geldi 2 saat içerisinde internetiniz açılacaktır diye. eğer ki açılmazsa deneyeceğim. haber veririm tekrar teşekkür ederim.
Düzeldi faturayla alakalıymış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…