İnternet Şifresini "Text" Hale Çevirme

Wi-Fi warden diye bir uygulama var oradan da bakabiliyorsun.

Wi-Fi warden diye bir uygulama var oradan da bakabiliyorsun.

Telefonda tüm uygulamaları denedim neredeyse, şifreyi bu şekilde buldum, bunu çözümlemek kaldı sadece.
Arkadaşlar şifreyi kırmak problemim değil, telefonda şifreye erişiyorum sadece base32 olarak ama, bunu çözümlemek için yardım istiyorum.

Başka bir yöntem ise modemin altında yazan IP adresine gir telefondan saten modemin altında şifre ve kullanıcı adı yazar oradan ise kontrol panelinden şifreye bak.

Google'a base32 encode yazabilirsin. Ek olarak telefondan modem arayüzüne girip şifreni öğrenebilirsin.

Başka bir yöntem ise modemin altında yazan IP adresine gir telefondan saten modemin altında şifre ve kullanıcı adı yazar oradan ise kontrol panelinden şifreye bak.

Bizimkiler arayüz k. adı ve şifresini değiştirmeyi bilen bir aile )
Google'a base32 encode yazabilirsin. Ek olarak telefondan modem arayüzüne girip şifreni öğrenebilirsin.

Denedim encode'ler sonuç vermedi.

Bizimkiler arayüz k. adı ve şifresini değiştirmeyi bilen bir aile )

Denedim encode'ler sonuç vermedi.
Modemi fabrika ayarlarına çevirip kurulumu yap, eski wifi şifresini ver duruma ayıkmazlarsa gittiği yere kadar gidersin fakat onursuz bir hareket olur

Bir de şunu dene o zaman Wi-Fi'de kayıtlı ağlara gir oradan Wi-Fi'ye tıkla orada playlaş diye bir şey çıkıyor onu barkod okutucu ile tarat şifresi çıkar.

Şurdaki yöntemleri de denedin mi?

zaten oradan şifreyi alınca böyle çıktı, diğer programlar da aynı sonucu verdi ki onlar da bu konumdan çekiyor şifreyi, @181272 arkadaşımızın dediği gibi android sürümünden kaynaklı, karmaşık bir şifre veriyor.
Modemi fabrika ayarlarına çevirip kurulumu yap, eski wifi şifresini ver duruma ayıkmazlarsa gittiği yere kadar gidersin fakat onursuz bir hareket olur

Elimde text olarak şifre yok, fabrika ayarlarına çevirince şifreyi ne yapayım o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…