İnternet Şifresini "Text" Hale Çevirme

Xiaomi telefonlarda QR kod ile Wi-Fi şifresi paylaşma özelliği var. Ben o kodu başka telefona indirdiğim QR kod okuyucuya okutup orada gözüken linkin içinde şifreyi buluyorum. Geçen şifreyi unutunca böyle kurtardım. Belki sen de benzer bir yöntem bulursun.

Bir de ailen modem arayüz şifresini değiştirmemiş ise (ki bence değiştirmiştir) oradan şifreyi öğrenebilir hatta değiştirebilirsiniz

Android 7 olan tabletimde WPS WPA tester denen bir program ile girilen şifreleri görebiliyorum. Bunu deneyebilirsin baktın olmuyor ayarlarda Wİ-Fİ'a tıklayınca paylaş var ise paylaş diyerek şifreyi QR SS alıp okuyabilirsin.

O özellik sadece Xiaomi telefonlara has değil günümüzün telefonlarının çoğuunda bulunuyor + ben aynı şeyi yazdım.

@ Konu kilit. Bilgisayar mühendisi arkadaş kodu encode etmekle uğraşacakmış, yorumlarda yazılanların neredeyse hepsini denemiş olup, bazılarının da işe yaramadığını da belirtmek isterim. Yorumlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…