İnternet simgesinde ünlem sorunu

BlackeagLee

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımda yaklaşık 1 haftadır DNS sorunu yaşıyorum. Sağ altta internet simgesi bir ünlem oluyor bir düzeliyor DNS otomatik olarak alınıyor zaten. Ne yapacağımı bilemedim PC'yi sırf bunun için formatladım düzeldi fakat yine aynısı oldu nedeni nedir? Teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ara bağlantılarda bu mekanik temaslardaki zayıflıklar (Modem, hat ayrıcısı, PC ethernet kartı portundaki karta iç teması, ethernet kablosu bağlantıları, telefon fişi ve prizi, kabloları, tüm arayüz temaslarında, vb.) veya sistemdeki etkin bir virüs nedeniyle bu ünlem işareti sürekli çıkıp kaybolablir. İnternet erişimi sağlanıncaya kadarki geçen bir sürede bu internet ünlem işareti yine görülebilir, bu normaldir. Ancak sonrasında bir çıkıp bir kaybolması yani erişimin kesikli kesikli olabilmesi irtibat zayflıkları veya virüs kökenli olabilir. Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı