Pablo_31 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar kardeşim bu aralar internette çok geziyor ve sınav senesi, bunun internet erişimini nasıl sinirladirim? Mesela aylık 20 GB gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023
Arkadaşlar kardeşim bu aralar internette çok geziyor ve sınav senesi, bunun internet erişimini nasıl sinirladirim? Mesela aylık 20 GB gibi.
Mr. _Heisenberg Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #2 Pablo_31 dedi: Arkadaşlar kardeşim bu aralar internette çok geziyor ve sınav senesi, bunun internet erişimini nasıl sinirladirim? Mesela aylık 20 GB gibi. Genişletmek için tıkla... İnternet sınırsız olduğu sürece benim bildiğim yapamazsınız. Ancak hızını sınırlayabilirsiniz.
Pablo_31 dedi: Arkadaşlar kardeşim bu aralar internette çok geziyor ve sınav senesi, bunun internet erişimini nasıl sinirladirim? Mesela aylık 20 GB gibi. Genişletmek için tıkla... İnternet sınırsız olduğu sürece benim bildiğim yapamazsınız. Ancak hızını sınırlayabilirsiniz.
Pablo_31 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #3 Mr. _Heisenberg dedi: İnternet sınırsız olduğu sürece benim bildiğim yapamazsınız. Ancak hızını sınırlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kotalı.
Mr. _Heisenberg dedi: İnternet sınırsız olduğu sürece benim bildiğim yapamazsınız. Ancak hızını sınırlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kotalı.
Mr. _Heisenberg Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #4 Pablo_31 dedi: Kotalı. Genişletmek için tıkla... İnterneti bitirin kimse kullanamaz, kökten çözüm Aksi takdirde olmaz.
Pablo_31 dedi: Kotalı. Genişletmek için tıkla... İnterneti bitirin kimse kullanamaz, kökten çözüm Aksi takdirde olmaz.