Ömer Emrh Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #1 Bilgisayarım interneti görmüyor ama modemde internet var. Kablosu da sorunsuz. 2 kablo ile denedim PC'me yeni format attım. Dosya Ekleri 20220302_190835.jpg 46,5 KB · Görüntüleme: 111 20220302_190852.jpg 58,2 KB · Görüntüleme: 73 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2022
Bilgisayarım interneti görmüyor ama modemde internet var. Kablosu da sorunsuz. 2 kablo ile denedim PC'me yeni format attım.
X Xerra Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GTX 420 2000mb 6 GB RAM i3 550 3.20 GHZ 120 gb ssd 297 Gb HDD Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #2 Ömer Emrh dedi: Bilgisayarım interneti görmüyor ama modemde internet var. Kablosu da sorunsuz. 2 kablo ile denedim PC'me yeni format attım. Genişletmek için tıkla... Dostum aynı hata bende de vardı format attım gitti.
Ömer Emrh dedi: Bilgisayarım interneti görmüyor ama modemde internet var. Kablosu da sorunsuz. 2 kablo ile denedim PC'me yeni format attım. Genişletmek için tıkla... Dostum aynı hata bende de vardı format attım gitti.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #3 Modeme restart atın. Olmadıysa internetten model paneline erişip bir kere giriş yapmayı deneyin. Sadece giriş yapın.
Modeme restart atın. Olmadıysa internetten model paneline erişip bir kere giriş yapmayı deneyin. Sadece giriş yapın.
Ömer Emrh Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #4 Xerra dedi: Dostum aynı hata bende de vardı format attım gitti. Genişletmek için tıkla... Yeni format attìm dūzelmedi maalesef. Abdullah_AKD dedi: Modeme restart atın. Olmadıysa internetten model paneline erişip bir kere giriş yapmayı deneyin. Sadece giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Halen düzelmedi. Abdullah_AKD dedi: Modeme restart atın. Olmadıysa internetten model paneline erişip bir kere giriş yapmayı deneyin. Sadece giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Bir şey fark ettim PC de 192.168.1.1 sitesine giris yapamìyorum. Böyle oluyor Dosya Ekleri 20220302_195708.jpg 64,3 KB · Görüntüleme: 64 Son düzenleme: 2 Mart 2022
Xerra dedi: Dostum aynı hata bende de vardı format attım gitti. Genişletmek için tıkla... Yeni format attìm dūzelmedi maalesef. Abdullah_AKD dedi: Modeme restart atın. Olmadıysa internetten model paneline erişip bir kere giriş yapmayı deneyin. Sadece giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Halen düzelmedi. Abdullah_AKD dedi: Modeme restart atın. Olmadıysa internetten model paneline erişip bir kere giriş yapmayı deneyin. Sadece giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Bir şey fark ettim PC de 192.168.1.1 sitesine giris yapamìyorum. Böyle oluyor
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #5 Ömer Emrh dedi: Yeni format attìm dūzelmedi maalesef. Halen düzelmedi. Bir şey fark ettim PC de 192.168.1.1 sitesine giris yapamìyorum. Böyle oluyor Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın WİFİ ile ilgili birimlerinde sorun olabilir. Başka bir cihazla hotspot aracılığıyla bağlanmayı deneyebilir misiniz?
Ömer Emrh dedi: Yeni format attìm dūzelmedi maalesef. Halen düzelmedi. Bir şey fark ettim PC de 192.168.1.1 sitesine giris yapamìyorum. Böyle oluyor Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın WİFİ ile ilgili birimlerinde sorun olabilir. Başka bir cihazla hotspot aracılığıyla bağlanmayı deneyebilir misiniz?
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 3 Mart 2022 #6 Ömer Emrh dedi: Bilgisayarım interneti görmüyor ama modemde internet var. Kablosu da sorunsuz. 2 kablo ile denedim PC'me yeni format attım. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorsanız Ağ Sıfırlama yapmayı dener misiniz.
Ömer Emrh dedi: Bilgisayarım interneti görmüyor ama modemde internet var. Kablosu da sorunsuz. 2 kablo ile denedim PC'me yeni format attım. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorsanız Ağ Sıfırlama yapmayı dener misiniz.
Ömer Emrh Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #7 delikarga dedi: Windows 10 kullanıyorsanız ağ sıfırlama yapmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef Win 8.1 kullanıyorum ama düzelme ihtimali varsa Windows 10 kurunca kurarım. Varsayılan ag gecidi kullanılamıyor diyor. Dosya Ekleri 20220303_235138.jpg 89,3 KB · Görüntüleme: 49
delikarga dedi: Windows 10 kullanıyorsanız ağ sıfırlama yapmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef Win 8.1 kullanıyorum ama düzelme ihtimali varsa Windows 10 kurunca kurarım. Varsayılan ag gecidi kullanılamıyor diyor.
ASUS_Kullaniyorum Picopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Asusya Cumhuriyeti 4 Mart 2022 #8 Sürücülerde sıkıntı olabilir. Aygıt Yöneticisi'nden başında ünlem işareti olanları gösterebilir misiniz?
Sürücülerde sıkıntı olabilir. Aygıt Yöneticisi'nden başında ünlem işareti olanları gösterebilir misiniz?
Ömer Emrh Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #9 ASUS_Kullaniyorum dedi: Sürücülerde sıkıntı olabilir. Aygıt yöneticisi'nden başında ünlem işareti olanları gösterebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Galiba Ethernet yeri bozulmus anakartimda önerebileceginoz harici bir Ethernet kartı var mı?
ASUS_Kullaniyorum dedi: Sürücülerde sıkıntı olabilir. Aygıt yöneticisi'nden başında ünlem işareti olanları gösterebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Galiba Ethernet yeri bozulmus anakartimda önerebileceginoz harici bir Ethernet kartı var mı?